Acil kızlar 24 haftalık gebelik

Alaraa53

Meleğimi bekliyorum
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2017
2.342
1.570
133
41
Kızlar merhaba 24 haftalık hamileyim son üç gündür karnım dan rahimime sebebini çözemediğim bir baskı Car bugün pazar olduğu icin acile gittim kendi doktorum salı gününe kadar Yok Doktor baktı erken Doğum riski gözüküyor suan icin hersey normal Dedi ancak progestan verdi ben içmedim bildiğim kadarı ile progestan düsük tehlikesi olanlara verilen bir ilaç aranızda benim yaşadığım şeyi yaşayan varmı bu baskı hissi neden olur Bebek büyüdüğü icin mi cidden çokça kafam karışık acil doktoru bununla ilgili hiç birşey söylemedi

Yanlış yazmışım kızlar cok pardon erken Doğum riskin gözükmüyor Dedi

Canim benimde kac hafta onceden basladi agrilarim ki benimki ilk gebelik degil..rahim genisliyor olabilir, benegin buyumesi d bagli olarsk agri olabilir,,, benim karnim oyle agriyoduki sancilarim basladi doguruyorum sandim.. doktorum acilma var mi diye bakti sukur oyle birsey yoktu.. bolca dinlenme verdi, bende her firsatta yatmaya calisiyorum ve gercekten ise yariyor yatmak dinlenmek,.

Senin kaç haftalık canim bana da dinlen Dedi bu ara biraz gazla yoruldum SANIRIM

Senin kaç haftalık canim bana da dinlen Dedi bu ara biraz gazla yoruldum SANIRIM
Suan 37 haftalik olduk sukurler olsun.. ama ne zmn gobegim buyumeye basladi agrilarim baslamisti.. belli olmuyor bu isler.. cinsiyeti ne?

Imkanin varsa dinlen cunku vucut goturmuyor demekki sinyal veriyor bize

Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin canım. Salıya kadar yat bol bol.

Sana da hayırlı doğumlar diliyorum canım benim tontriko

Canım Bu haftalarda rahim büyümeye başladığı için alttan baskı yapabiliyormuş. Bende de aynısı olmuştu. Doktorum normal bi durum dedi. Progestanı ben de kullandım ama 8 ya da 9. Haftaydı/ hafif lekelenmeden dolayı kullandım. İki günde kesildi lekelenme. Doktor önermişse kullan diyecem de yaşadığın baskı olabilecek bi baskı. İnşallah bebeklerimizi sağlıkla hayırla kucaklarız.

Neden kullanmıyorsunuz ki? İçmeyin alttan vajinadan kullanın. Çok iyi bir ilaç bebeğe herhangi bir zararı yok.

Durduk yere neden içeyim ki ama ayrıca doktor ağız yolu ile kullanım Dedi

Erken doğum için vermiş demişsiniz? Ben mı okuyamıyorum konuyu acaba?
Alttan kullanıldığında etkisi daha hızlı oluyor ve baş dönmesi,halsizlik yapmıyor. Onun için demiştim ama siz bilirsiniz ne diyeyim.

Hayır hayır yanlış yazdım altta düzelttim erken Doğum riskin Yok Dedi ama gene de berdi p yüzden içmek istemedim

Doktor sorun yok dediyse yoktur. Ben 31.haftadayim. hala ara ara oluyor o ağrılar. Yormayin kendinizi, hicbirsey olmaz. Bebek yer açıyor kendine. Bi risk olsa doktor söylerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…