Senin kaç haftalık canim bana da dinlen Dedi bu ara biraz gazla yoruldum SANIRIMCanim benimde kac hafta onceden basladi agrilarim ki benimki ilk gebelik degil..rahim genisliyor olabilir, benegin buyumesi d bagli olarsk agri olabilir,,, benim karnim oyle agriyoduki sancilarim basladi doguruyorum sandim.. doktorum acilma var mi diye bakti sukur oyle birsey yoktu.. bolca dinlenme verdi, bende her firsatta yatmaya calisiyorum ve gercekten ise yariyor yatmak dinlenmek,.
Suan 37 haftalik olduk sukurler olsun.. ama ne zmn gobegim buyumeye basladi agrilarim baslamisti.. belli olmuyor bu isler.. cinsiyeti ne?Senin kaç haftalık canim bana da dinlen Dedi bu ara biraz gazla yoruldum SANIRIM
Allah sağ Salim kucağınıza Almayı nasip etsin erkek sizin neSuan 37 haftalik olduk sukurler olsun.. ama ne zmn gobegim buyumeye basladi agrilarim baslamisti.. belli olmuyor bu isler.. cinsiyeti ne?
Kiz kismetse teyzesi :) ve kiz gebeligi daha zor diyolar :)Allah sağ Salim kucağınıza Almayı nasip etsin erkek sizin ne
Tesekkur ederim :) sebepsizcemi desem cok korkuyorum dogumdanRabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin canım. Salıya kadar yat bol bol.
Sana da hayırlı doğumlar diliyorum canım benimtontriko
Kızlar merhaba 24 haftalık hamileyim son üç gündür karnım dan rahimime sebebini çözemediğim bir baskı Car bugün pazar olduğu icin acile gittim kendi doktorum salı gününe kadar Yok Doktor baktı erken Doğum riski gözüküyor suan icin hersey normal Dedi ancak progestan verdi ben içmedim bildiğim kadarı ile progestan düsük tehlikesi olanlara verilen bir ilaç aranızda benim yaşadığım şeyi yaşayan varmı bu baskı hissi neden olur Bebek büyüdüğü icin mi cidden çokça kafam karışık acil doktoru bununla ilgili hiç birşey söylemedi
Cok tesekkur ederim canım.Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin canım. Salıya kadar yat bol bol.
Sana da hayırlı doğumlar diliyorum canım benimtontriko
Durduk yere neden içeyim ki ama ayrıca doktor ağız yolu ile kullanım DediNeden kullanmıyorsunuz ki? İçmeyin alttan vajinadan kullanın. Çok iyi bir ilaç bebeğe herhangi bir zararı yok.
Durduk yere neden içeyim ki ama ayrıca doktor ağız yolu ile kullanım Dedi
Benim ilk bilmiyorım. Ama Herkez öyle diyor normal Doğum mu yapacaksınKiz kismetse teyzesi :) ve kiz gebeligi daha zor diyolar :)
Hayır hayır yanlış yazdım altta düzelttim erken Doğum riskin Yok Dedi ama gene de berdi p yüzden içmek istemedimErken doğum için vermiş demişsiniz? Ben mı okuyamıyorum konuyu acaba?
Alttan kullanıldığında etkisi daha hızlı oluyor ve baş dönmesi,halsizlik yapmıyor. Onun için demiştim ama siz bilirsiniz ne diyeyim.
Hayır hayır yanlış yazdım altta düzelttim erken Doğum riskin Yok Dedi ama gene de berdi p yüzden içmek istemedim
Kismetse evet, sen? Ilk degil benim ama korkuyorum.. seninde gozunu korkutmayimda canim :)Benim ilk bilmiyorım. Ama Herkez öyle diyor normal Doğum mu yapacaksın
Benim sezeryan olacak kısmetse sara hastasıyım ben ama ondan da korkuyoeumKismetse evet, sen? Ilk degil benim ama korkuyorum.. seninde gozunu korkutmayimda canim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?