- 5 Ağustos 2016
- 2.017
- 1.641
- Konu Sahibi misslola35
Aslinda kucukken anaokuluna gitseymis ama sebepleri vardir mutlaka.4.5 yasinda gecen sene anasinifina gitti.1 ay surdu.bir an pencereden disari atiyordu kendini zemin kat.o hali o zaman uzuyordu ama simdi gulduruyor.her sabah agliyordu iceri girmesi olay zaten kapilarda bekliyodum ilk hafta erkenden gidip aldim.ikinci hafta artik aglayarak iceri aldilar.birsure sonra susuyor.etkinlikleri redetti.1 ay boyle gecti.ondan sonra bir alisti.okuldan eve gelmek istemiyordu.sabah bi sevincli.sizin cocuga baski yapmadan onun icin yeni olan surece alistirmaniz maaelesef laflarla telkin olmuyor.istikrarli davranis olacak.siz sarilacaksiniz.bagimli degil baglanma duygusunu asilamaniz gerekiyor.
Bu sene okula hic aglamadi.ama yine stresli.gitti arkasina bile bakmadan sinifa girdi.cikinca yuzunde gulumseme var ama stres de var.ikinci gece ruyasinda aglayarak sicradi.gozlerini kirpmaya basladi.3.gun yataktan cikmiyacakmis uykusu varmis.zor ikna ettim.ama aglamak yok
Yani sabir sabir sabir
Bu sene okula hic aglamadi.ama yine stresli.gitti arkasina bile bakmadan sinifa girdi.cikinca yuzunde gulumseme var ama stres de var.ikinci gece ruyasinda aglayarak sicradi.gozlerini kirpmaya basladi.3.gun yataktan cikmiyacakmis uykusu varmis.zor ikna ettim.ama aglamak yok
Yani sabir sabir sabir