• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil kitap özeti arıyorum :)

Balans

.
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2010
945
8
116
arkadaşlar y.lisans hocam bir kitap verdi okuyup 10 sayfa özet çıkartın dedi bu ayın sonunda ödev bitiyor ama benim 2 farklı şehirde 2 düğünüm var balayı var vs. kitap okuyacak özet çıkartacak vaktim yok. bu konuda bana yardımcı olacak bir arkadaş varsa kendisiyle iletişme geçmek istiyorum maddi olarak herşeye açığım.

Maddiyat önemli değil de kitabın adı nedir ? Anlayabilceğim türden bi kitapsa ben yardımcı olmaya çalışırım.

Maddiyat önemli değil de kitabın adı nedir ? Anlayabilceğim türden bi kitapsa ben yardımcı olmaya çalışırım.
inşallah bana yardımcı olursun. olmasa da ilgin için şimdiden teşekkür ederim.
kitap adı:Avrupanın Üzerine Doğan İslam Güneşi
yazar:SİGMUND HUNKE
kitabı sipariş verdim elimde ama 3 hocada çokca ödev verdi. biri bu kitabı oku özet çıkar diyor diğeri 10 tane ülkenin eğitim sistemini araştırıp örnek sunum istioyr en zoru ise kpss modunda soru hazırla dedi. düğünümü söyleyince allah evlenene yardım eder. düğünden önce yap ödevleri dediler. ilk düğün bu hafta 2. haftaya hangi arada ne yapacağımı şaşırdım daha evimin halısı tv si perdesi yok

Son düzenleme:
Ben okumasına okunur da. Bu ne böyle dersimiz din bilgisi mı?? Bölüm ne canım senin??

ilahiyat heralde :) kötü olmuş bence bu dersleri böyle geçeceğine bazılarını gözden çıkarıp düğününe evine odaklan. sonra verirsin adam akıllı çalışıp. evet bazen her şeye yetişemeyebiliyoruz. ama panik yapmana gerek yok. Yüksek lisansı bitirmek zorunda mısın hemen?

ilahiyat heralde :) kötü olmuş bence bu dersleri böyle geçeceğine bazılarını gözden çıkarıp düğününe evine odaklan. sonra verirsin adam akıllı çalışıp. evet bazen her şeye yetişemeyebiliyoruz. ama panik yapmana gerek yok. Yüksek lisansı bitirmek zorunda mısın hemen?

cnm 1100 lira yatırdım bir dönemine uzatırsan 1100 lira daha fazladan yatıracağım ee şimdi bu beni çok zorlar. bölüm ilahiyat değil eğitim bilimleri. ama hoca sanırım dini görüşümüzü değerlendirecek. derste anlatılanla verilen ödev arasında bir bağlantı yok. ve bu özette dini ağırlıklı olursa sanırım daha iyi olacak.

Canım ben internet üzerinden okudum biraz ve anlayabilceğim türden bir kitap değil ki özet çıkartabileyim..:(

fakat özetini buldum internet üzerinden sende özetini okuyup özet çıkar istersen ? linkte burda bebeğim kusura bakma yardım etmek isterdim ama.. :)

http://www.egitim.aku.edu.tr/avrupaislam.pdf

Canım ben internet üzerinden okudum biraz ve anlayabilceğim türden bir kitap değil ki özet çıkartabileyim..:(

fakat özetini buldum internet üzerinden sende özetini okuyup özet çıkar istersen ? linkte burda bebeğim kusura bakma yardım etmek isterdim ama.. :)

http://www.egitim.aku.edu.tr/avrupaislam.pdf

sağol cnm Allah razı olsun. bende şimdi evime geldim 2 gün vaktim var ödevlerime başlayayım diyorum. artık neyi yetiştirirsem kardır.

arkadaşlar y.lisans hocam bir kitap verdi okuyup 10 sayfa özet çıkartın dedi bu ayın sonunda ödev bitiyor ama benim 2 farklı şehirde 2 düğünüm var balayı var vs. kitap okuyacak özet çıkartacak vaktim yok. bu konuda bana yardımcı olacak bir arkadaş varsa kendisiyle iletişme geçmek istiyorum maddi olarak herşeye açığım.
okusana be yavrucum :)

Back