• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil kimyasal gebelik geçirenler sonraki dönem hakkında bilgi

eloomeloo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2025
17
0
1
30
kimyasal gebelikten sonra ağrıları devam eden var mı ? Sol sağ bel ağrıları ve adet olduğunuzdaki ilk süreç nasıldı

kimyasal gebelikten sonra ağrıları devam eden var mı ? Sol sağ bel ağrıları ve adet olduğunuzdaki ilk süreç nasıldı
ilk iki gun agrili olmustu benim normal regl sancisindan bir tik fazlaydi ilk gun. Ama benim regl sancilarim hep yogundur. Bu biraz da senin regline ve aci esigine gore degisebilir benim reglim 6 gun surerdi kimyasalda bir kac gun daha leke gelmehe devam etti. Bir sonraki adetim 2 gun gecikmeyle olmustu normal rutinime döndü

ilk iki gun agrili olmustu benim normal regl sancisindan bir tik fazlaydi ilk gun. Ama benim regl sancilarim hep yogundur. Bu biraz da senin regline ve aci esigine gore degisebilir benim reglim 6 gun surerdi kimyasalda bir kac gun daha leke gelmehe devam etti. Bir sonraki adetim 2 gun gecikmeyle olmustu normal rutinime döndr

ilk iki gun agrili olmustu benim normal regl sancisindan bir tik fazlaydi ilk gun. Ama benim regl sancilarim hep yogundur. Bu biraz da senin regline ve aci esigine gore degisebilir benim reglim 6 gun surerdi kimyasalda bir kac gun daha leke gelmehe devam etti. Bir sonraki adetim 2 gun gecikmeyle olmustu normal rutinime döndü
Peki regl bittikten sonra da sırt kaşık ağrıları devam etti mi

Back