Kolay gelsin:) sevindim bir de en iyi yanı hızlı sonuç alıyorsunuz 1gün yapıp ertesi gün dinlenme gününüze uyandığınızda farkı görüyorsunuz bir günde baya gidiyor bu da psikolojiyi çok iyi etkiliyor.ben bu anlattigin diyete basladim :) cok mantikli geldi. özellikle psikolojik olarak uygulanabilir cünkü her defasinda 1 gün sabretmen gerekiyor.
ilerleyen günlerde nekadar verdigimi yazacagim
7000 kalorı 1 kg eder.1gün diyet yap ertesi gün boz şeklinde devam ettir..1haftayı düşünelim yaptın bozdun-yaptın bozdun böylelikle haftanın4günü yapmış oldun.Her defasında 1700kalori kâr ettin bir haftanın sonunda 1kilo gitti..Tabi bozduğun günler 2000i geçmemelisin.
Eveet 4x1700=6800 yani 1kilodan yalnzca 200birim eksik..bunu mu taktınız:)7000 kalorı 1 kg eder.
Ben eridim desem yeridir hedefime ulasmak üzereyim tavsiye ederim:)Peki kimler ne kadar verdi bu diyetle kızlar
ben bıseye takmadım . 1700 kalorı azaltmak guç. normal olarak 1000 kalorı azaltarak 7 gunde 1 kg verılecegını belırtıyorum.Eveet 4x1700=6800 yani 1kilodan yalnzca 200birim eksik..bunu mu taktınız:)
Yanlş anlamayın lütfen,sataşma değil bu.Anlıyorum..ama yöntemde 1hafta boyunca diyeti bozmadan sürdürmeniz gerekiyor.Bunda ise 1gün aralıklı.Bence güç değil,ben uyguluyorum 1güncük dişimi sıkıyorum ertesi gün canm ne isterse yiyorum.Size de tavsiye ederim hiç zorlanmıyorsunuz.Kolay gelsinben bıseye takmadım . 1700 kalorı azaltmak guç. normal olarak 1000 kalorı azaltarak 7 gunde 1 kg verılecegını belırtıyorum.
Merhaba
merhaba kac kilo verdiniz bu sekilde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?