merhaba ilacın ADI NEDİR27.gunden bildiriyorum 47.5 oldum ilk başta daha hızlı kilo alıyordum kilo alimim yavaşladı sonradan ama iştahım devam ediyor yavaştan olsa almaya devam ediyorum
Çok teşekkür ederim deneyeyimKesinlikle alirsin istahini açtığı icin yiyosun ama ilk gun ve cok uyku yapar 3yada 4 gun sonra artik hic uyku yapmaz sabah aksam içiliyo ama oglum gunde 1defa icti şurubu 1aydir icmiyo ama kilosu gitmedi kalici oldu bilginiz olsun siz ikidefa icerseniz daha cok kilo alirsiniz diye düşünüyorum
Forx5 magic Milk. Ben yan etki yaşamadım ama dikkatli kullanın lütfenBende doğum sonrası çökenlerdenim normal de de zor kilo alıyorum trendyoldan bomba diye bi toz almıştım ama göbek yaptı daha çok sizin kullandığınız ürünün ismi nedir yan etkisi olabileceğini yazmışsınız araştırıp öyle alırım ürünü merak ettim
Forx5 magic Milk. Ben yan etki yaşamadım ama dikkatli kullanın lütfenmerhaba ilacın ADI NEDİR
Forx5 magic Milk. Ben yan etki yaşamadım ama dikkatli kullanın lütfenBen ismini alabilir miyim
Ben biliyorum o zayıflığı rüzgarda uçardım resmenYaşa da gör zayıflığı kilodan beter
Adı neKızlar 35 yasindayim kendimi bildim bileli 42 kiloyum. 2 doğum yapmama rağmen kilo alamadım 48 le doğurdum düşünün. Ne denemedim ki ah burda söylenen cici bebeyi ne yemedim ki. Geçenlerde kardeşim bana bir ürün attı arkadasim 20 gunde 10 kilo aldi dedi.Allah razı olsun ondan.yorumlara baktım ki 600 küsür yorum hepsi mucize diyor.Hemen heyecanla sipariş verdim. Bugün 4.Günüm ama ilk günden deli gibi iştah açtı sürekli yemek yemek istiyorum. Önceden zulüm gibiydi yemek. Daha 4 gün oldu ama ben 1 kilo aldım bile maşallah. Sizde maşallah demeyi unutmayın bana da dua edinalın zayıf arkadaşlarınıza aldırın zayıf insan kalmasın dünyada yuppi
Forx5 magic Milk. Ben yan etki yaşamadım ama dikkatli kullanın lütfenAdı ne
Bana da söyler misiniz adınıKızlar 35 yasindayim kendimi bildim bileli 42 kiloyum. 2 doğum yapmama rağmen kilo alamadım 48 le doğurdum düşünün. Ne denemedim ki ah burda söylenen cici bebeyi ne yemedim ki. Geçenlerde kardeşim bana bir ürün attı arkadasim 20 gunde 10 kilo aldi dedi.Allah razı olsun ondan.yorumlara baktım ki 600 küsür yorum hepsi mucize diyor.Hemen heyecanla sipariş verdim. Bugün 4.Günüm ama ilk günden deli gibi iştah açtı sürekli yemek yemek istiyorum. Önceden zulüm gibiydi yemek. Daha 4 gün oldu ama ben 1 kilo aldım bile maşallah. Sizde maşallah demeyi unutmayın bana da dua edinalın zayıf arkadaşlarınıza aldırın zayıf insan kalmasın dünyada yuppi
Ne ilacı kız adını verirmisin bende 43 kilodan yukarı cikamiyorumKızlar 35 yasindayim kendimi bildim bileli 42 kiloyum. 2 doğum yapmama rağmen kilo alamadım 48 le doğurdum düşünün. Ne denemedim ki ah burda söylenen cici bebeyi ne yemedim ki. Geçenlerde kardeşim bana bir ürün attı arkadasim 20 gunde 10 kilo aldi dedi.Allah razı olsun ondan.yorumlara baktım ki 600 küsür yorum hepsi mucize diyor.Hemen heyecanla sipariş verdim. Bugün 4.Günüm ama ilk günden deli gibi iştah açtı sürekli yemek yemek istiyorum. Önceden zulüm gibiydi yemek. Daha 4 gün oldu ama ben 1 kilo aldım bile maşallah. Sizde maşallah demeyi unutmayın bana da dua edinalın zayıf arkadaşlarınıza aldırın zayıf insan kalmasın dünyada yuppi
Son durum ne canım? Ben de 28 yaşındayım, 46 kg 165 boyundayim yaşıma göre baya küçük gösteriyorum fiziksel olarak. Kilo alabildin mi ?Kızlar 35 yasindayim kendimi bildim bileli 42 kiloyum. 2 doğum yapmama rağmen kilo alamadım 48 le doğurdum düşünün. Ne denemedim ki ah burda söylenen cici bebeyi ne yemedim ki. Geçenlerde kardeşim bana bir ürün attı arkadasim 20 gunde 10 kilo aldi dedi.Allah razı olsun ondan.yorumlara baktım ki 600 küsür yorum hepsi mucize diyor.Hemen heyecanla sipariş verdim. Bugün 4.Günüm ama ilk günden deli gibi iştah açtı sürekli yemek yemek istiyorum. Önceden zulüm gibiydi yemek. Daha 4 gün oldu ama ben 1 kilo aldım bile maşallah. Sizde maşallah demeyi unutmayın bana da dua edinalın zayıf arkadaşlarınıza aldırın zayıf insan kalmasın dünyada yuppi
Ben de bir araştırayım bunuForx5 magic Milk. Ben yan etki yaşamadım ama dikkatli kullanın lütfen
Bana da söyler misiniz adını
Ne ilacı kız adını verirmisin bende 43 kilodan yukarı cikamiyorum
Forx5 magic milk. İlk zamanlar biraz uyku yaptı onun dışında yan etki yaşamadım ancak yan etki yaşayanlar olmuş araştırıp dikkatli kullanınız. Şu an 50 kiloyum kendimi bu kiloda iyi hissediyorum 2 kutu almıştım 1.5 kutu kullandım hala var ama bitirmedim.Son durum ne canım? Ben de 28 yaşındayım, 46 kg 165 boyundayim yaşıma göre baya küçük gösteriyorum fiziksel olarak. Kilo alabildin mi ?
Ben de bir araştırayım bunuForx5 magic Milk. Ben yan etki yaşamadım ama dikkatli kullanın lütfen
Harika bir gelişmeForx5 magic milk. İlk zamanlar biraz uyku yaptı onun dışında yan etki yaşamadım ancak yan etki yaşayanlar olmuş araştırıp dikkatli kullanınız. Şu an 50 kiloyum kendimi bu kiloda iyi hissediyorum 2 kutu almıştım 1.5 kutu kullandım hala var ama bitirmedim.
Ay bende aynı durumdayım 28 yaş 163 boy 45 kg. Aşırı iştahsızlık var bende yani kuş kadar yesem de doyarım yesem kilo alcam ama çok yiyemiyorum istesem de. Bi 5 kilo alsam yeter ama çok zor geliyorSon durum ne canım? Ben de 28 yaşındayım, 46 kg 165 boyundayim yaşıma göre baya küçük gösteriyorum fiziksel olarak. Kilo alabildin mi ?
Kan değerine baktiriyor musun, diyetisyene falan gittin mi hiç ?Ay bende aynı durumdayım 28 yaş 163 boy 45 kg. Aşırı iştahsızlık var bende yani kuş kadar yesem de doyarım yesem kilo alcam ama çok yiyemiyorum istesem de. Bi 5 kilo alsam yeter ama çok zor geliyor