Acil kilo almak isteyenler buraya. Ama sonra dua isterim

Kesinlikle alirsin istahini açtığı icin yiyosun ama ilk gun ve cok uyku yapar 3yada 4 gun sonra artik hic uyku yapmaz sabah aksam içiliyo ama oglum gunde 1defa icti şurubu 1aydir icmiyo ama kilosu gitmedi kalici oldu bilginiz olsun siz ikidefa icerseniz daha cok kilo alirsiniz diye düşünüyorum

Bende 17 yasimdan 45 yasina kadar hep zayiftim bir tek hamilelikte kilo alirdim onuda sonrasinda verirdim 3 yildir 65 kio 67 kilo yum kan ilacim.sayesinde

Çok teşekkür ederim deneyeyim

Forx5 magic Milk. Ben yan etki yaşamadım ama dikkatli kullanın lütfen

Adı ne

Bana da söyler misiniz adını

Ne ilacı kız adını verirmisin bende 43 kilodan yukarı cikamiyorum

Son durum ne canım? Ben de 28 yaşındayım, 46 kg 165 boyundayim yaşıma göre baya küçük gösteriyorum fiziksel olarak. Kilo alabildin mi ?

Bana da söyler misiniz adını

Ne ilacı kız adını verirmisin bende 43 kilodan yukarı cikamiyorum

Son durum ne canım? Ben de 28 yaşındayım, 46 kg 165 boyundayim yaşıma göre baya küçük gösteriyorum fiziksel olarak. Kilo alabildin mi ?
Forx5 magic milk. İlk zamanlar biraz uyku yaptı onun dışında yan etki yaşamadım ancak yan etki yaşayanlar olmuş araştırıp dikkatli kullanınız. Şu an 50 kiloyum kendimi bu kiloda iyi hissediyorum 2 kutu almıştım 1.5 kutu kullandım hala var ama bitirmedim.

Forx5 magic Milk. Ben yan etki yaşamadım ama dikkatli kullanın lütfen
Ben de bir araştırayım bunu
Harika bir gelişme

Ay bende aynı durumdayım 28 yaş 163 boy 45 kg. Aşırı iştahsızlık var bende yani kuş kadar yesem de doyarım yesem kilo alcam ama çok yiyemiyorum istesem de. Bi 5 kilo alsam yeter ama çok zor geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…