- 20 Şubat 2007
- 7.296
- 347
- 198
- 40
ben ankarada balgattayım eger hala ihtiyac varsa ben verebilirim kan
Az önce görüştüm Muhsin Bey'le..
"Şu anda burada kan veren arkadaşlar var. Siz Pazartesi gelin kan örneğinizi verin" dedi.
Şimdi.. ben Pazartesi gidiyorum. Kan örneğini veriyorum. Kanın uygun olup olmadığı test edildikten sonra anlaşılıyor. Eğer uygunsa da Muhsin Bey beni tekrar arayarak haber verecek, ben de o takdirde kan verebileceğim.
Bir deniz yıldızı..
kızlar hastanın adı: Beyza değil Beyzanur Küçükusta düzeltmek istedim..Hacettepede çalışan personel tanıdıkları olan kişiler 3034144 dosya numarasını söyleyerek Beyzanurun bilgilerini verebilirler.İhsan Doğramacı çocuk bölümü C katında bölüm 24 te yatıyor.Arkadaşlar lütfen herkes 1 telefon etse bir umut doğar küçük için..Dualarınızı esirgemeyin..
Kızlar, hastaneden az önce geldim.
Test için kan verdim. İnşallah uygun çıkar da yardımcı olabilirim.
Muhsin bey herkese ayrı ayrı teşekkür ediyor.
Test için gidecekler Onkoloji binasına yürümesinler boşuna.
Acilin 4 numaralı girişinden girsinler. Kan merkezinde alınıyor tahliller, onkolojide değil.
Allah kimseyi düşürmesin kızlar oralara....çok zor çok..
......
Test için gidecekler Onkoloji binasına yürümesinler boşuna.
Acilin 4 numaralı girişinden girsinler. Kan merkezinde alınıyor tahliller, onkolojide değil.
...........
Fiyucem böyle üzme kendini, çok fazla zaman olmadı zaten hep gerekli bak bennuda yazdı asıl konuyu başlatan bennu arkadaşımız ama o sitemize çok fazla girip zaman geçiremediği için ben ilgilenirim demiştim ama bu konu hepimizin değil mi? Şu an babamızın duygularını okudum ve gözyaşlarımı tutamıyorum boğazım düğüm düğüm, allahım o umudunu bir an önce sevince döndürsün inşallah...
bennucum haberdar etmeyi unutma canım buradaki arkadaşlarımızda konu güncelliğini yitirdi artık gerek yok sanabilirler...
fiyucem canım benim çok teşekkür ediyorum duyurun için.....
az önce dersane hocam aradı msjımı alır almaz... Ben duyurucam kanım uymuyor ama yardımcı olmaya clısırım dedi..
Ardından facebook saolsun msj attıgım arkdslar da yazdılar profillerine.. Bi oyuncu arkdsm da duyuruyor suan...
Olabildigince farklı cevrelere msj atmaya çalıstım... Bu şekilde daha ffazla kisiye ulasılabilir...
Dersane okul oyuncu arkdsım akrabalar..dayıma da yolladım kendisi albay askeriyeden cok rahat bulunur... Birde teiaş da çalısan bikac tanıdıgıma msj attım...umarım herkes duyarlı olur
elimden daha fazlası gelmiyor malesef kusura bakmayın...zaten 3gundur mailime bakmadıgım icin de pismanlık duyuyorum kac gun once gelmis mail ben daha yeni okudum
fiyucem böyle üzme kendini, çok fazla zaman olmadı zaten hep gerekli bak bennuda yazdı asıl konuyu başlatan bennu arkadaşımız ama o sitemize çok fazla girip zaman geçiremediği için ben ilgilenirim demiştim ama bu konu hepimizin değil mi? şu an babamızın duygularını okudum ve gözyaşlarımı tutamıyorum boğazım düğüm düğüm, allahım o umudunu bir an önce sevince döndürsün inşallah...
Bennucum haberdar etmeyi unutma canım buradaki arkadaşlarımızda konu güncelliğini yitirdi artık gerek yok sanabilirler...
Fiyucem canım benim çok teşekkür ediyorum duyurun için.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?