Olabilir eylülcüğüm sen yapabilirmisin yoksa ben mi yapayım? her ikimizde aynı mesajı atmayalım diye soruyorum canım...
Bizim eller topiğinde ankara ilimizede bu konunun mesajını mı atsak daha falza katılım olur belki :uhm:
Az önce görüştüm Muhsin Bey'le..
"Şu anda burada kan veren arkadaşlar var. Siz Pazartesi gelin kan örneğinizi verin" dedi.
Şimdi.. ben Pazartesi gidiyorum. Kan örneğini veriyorum. Kanın uygun olup olmadığı test edildikten sonra anlaşılıyor. Eğer uygunsa da Muhsin Bey beni tekrar arayarak haber verecek, ben de o takdirde kan verebileceğim.
Bir deniz yıldızı..
tamam kalişim pazartesi allahdan bi mani olmassa bende vericem umarım uyar ....:Saruboceq:Bu mesajı bir kaç sayfada bir güncelleyeceğim arkadaşlar, belki acil gitmeye kalkan arkadaşlarımız olabilir diye... En son durum budur çünkü...
Not : Yukarıda yanlış numara abidik gubidik denmiş ama ne demek istemiş arkadaş anlamadım.
kimseleri yok burda..
çıldırıcam,internette kan bankasından kan vermek isteyen telefon numarası bırakan insanları aradım,çoğunun telefonu servis dışı,çoğu mırın kırın ediyor...
anlamıyorum insanları...
çok lazım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?