mesajı şimdi gördüm kan grubum uyuyor ,muhsin beyi aradık şuan acil değilmiş yarın sabah bize dönecek!4ay önce doğum yaptım umarım kan vermem için sakıncası yoktur ..keşke hemen çağırsalardı da gitseydimdualarım beyza ya allah acil şifa versin ..
yorgun savaşçınınn yazdıklarını okurken bir hata yapmış olabileceğimi düşünüyorum.arkadaşlar "muhsin beyi aradım acil değilmiş" derken sabahı bekleyebileceğimizi söyledi muhsin bey.bebeğim olduğu için hassas davranmışta olabilirler.yorgun savaşçınında dediği gibi benim aramış olmam kimseyi engellemesin lütfen kanın benden alınıp alınmayacağı ya da tedavi için ne kadar kanın gerektiği belli değil!tek bildiğim kanımın alınmasında sakınca yoksa gerektiği zaman gerektiği kadar kan verebileceğim
Hepinizin duyarlılığı gözlerimi yaşartıyor arkadaşlar, umarım bu güzel yürekler bizde varken sonuç alınırda rahat bir nefes aldırabiliriz aileye.. Hepinize çok teşekkürler tekrardan...a.s.
Arkadaşlar sitemiz üyesi olan bir arkadaşımız az önce haber verdi ama kendisi forumumuzda sadece akşamları bulunabildiği için benim ilgilenmemi istedi.. Minik bir hastamız var bilgileri aşağıda yazılı
HASTANIN ADI: BEYZA KÜÇÜKUSTA
HASTANIN BABASI: MUHSİN KÜÇÜKUSTA
ANKARA HACETTEPE HASTANESİ ONKOLOJİ BÖLÜMÜNDE YATIYOR
HASTALIĞI:LÖSEMİ
ACİLEN 0RH+ KANA İHTİYACI VAR..
İRTİBAT İÇİN BABASI MUHSİN KÜÇÜKUSTA TELEFON NUMARASI:0535 510 12 78
arkadaşlar benim uyuyor.ben hazırım
Yeni aldım mesajı, kan grubum da tutuyor.
Muhsin beyi arayacağım birazdan.
Bugün acil lazımsa bir şekilde izin alıp gideceğim.
Diğer türlü bu akşam ya da yarın sabah mutlaka uğrayacağım yanlarına.
Allah şifa versin bi an önce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?