Allah rahmet eylesinne denebilir ki Allah onu günahsız yanına almak istedi ve aldı o şimdi mutlu
annesini babasını yanına alacağı günü bekliyor...
ben daha önce takip ediyordum Ankaradan bir arkadaşıma da atmıştım konuyu dün ama zaten çok geç
kalmışım
şimdi sadece yapılacak bir şey var memleket il ilçe farketmeden kolayca yapabileceğimiz birşey dua
etmek. Ben elimden geldiğince okudum ruhuna gönderdim. Sizlerde oturup okumasanızda bildiğiniz
duaları ezbere oturduğunuz yerden okuyun en azndan ruhuna hediye edin. Allah anasına babasına sabır
versin evlat acısı bu canının yarısı
beyzam artık bir melek...küçücük tabutunda çekip gitti ankaradan...ben ona daha ankarayı gezdirecektim..anıtkabiri,atatürk orman çiftliğini...dedi ablacım sen hep mi ankarada yaşadın evet dedim,dedi ozaman sen hiç deniz görmedin evet dedim...o zaman yüzmede bilmiyorsun...evet dedim sen biliyormusun yoksa...evet dedi,sanada öğretirim yazın...dedim beyza iyiki hastalığın kışa denk geldi yaz gelene kadar iyileş denize gidelim biran önce....beyza bana kendini ilk iyi hissettiği anda hiç görmedim die deniz resmi yapacaktı...ona pastel boya kalemleri götürmüştüm...
arkadaşlar bu acının bir tarifi yok...yokkkk...diyecek söz bulamıyorum ya...cumartesi ağlamış anne ablamı çağır sohbet edelim,gittim pazar günüde ordaydım...sohbet etti benimle...gece sabaha kadar ilk kez çığlık atmış annesine annecim kızma sakın ben nasıl çığlık atıyorum diye bakıyorum demiş,babası kızım ben bile atarım hadi çığlık atalım demiş,diyor böyle japon kızlarının çığlıkları gibi çığlık atıyor...acıdan!!! ama anneye şaka diyor...
hepinize minnettarım,allah sizden razı olsun...beyza dedi ben herkesi görmek istiyorum ama görmem mümkün değil bende çıkınca partide görürsün demiştim,beyza sizlerle cennette tanışacak ve buluşacak eminim...dualarınızdan yardımlarınızdan,desteklerinizden allah bin kere razı olsun...
şimdi bu sayfayı okuyan herkesten beyzanın ruhuna bir el-fatiha okumasını rica ediyorummmm..
sağolun iyiki varsınız...
konuyu kapatalım mı artık ? her seferinde ne yazılmış diye girip okuyorum, canım sıkılıyor.
Herkese çok teşekkür ederim elinizden gelenin en iyisini yaptığınızı biliyorum.
konuyu kapatalım mı artık ? her seferinde ne yazılmış diye girip okuyorum, canım sıkılıyor.
Herkese çok teşekkür ederim elinizden gelenin en iyisini yaptığınızı biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?