- Konu Sahibi layd_pacino
Alexandrite ıpl ? alex mi ıpl mi? (İkisi birbirinden tamamen alakasız cihazlar da)
notumu iliştirmeyi unutmuşum...alexandrite olmalı ıpl de sorun yaşanabilio çünkü..epidermde alex kullanıo..tavsie ederim..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alexandrite ıpl ? alex mi ıpl mi? (İkisi birbirinden tamamen alakasız cihazlar da)
İsteyen arkadaşlara Anadolu Yakası Üsküdar'da bi yer tavsiye edebilirim. Ben çok memnun kaldım a.s.
arkadaşlar merhaba... yüz için lazerli epilasyona giden var mı? endiyak lazerin olduğu bir merkese gitmek istiyorum.ama henüz böyle bir yer bulamadım.bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim...acil cevap bekliyorum...
Yok epilasyon yaptırmak istiyorum yüzüme.leke tedavisi değil. bursa da olabilir ankara istanbul da olabilir. İyi bir merkez arıyorum. Bildiğin bi yer varsa alabilirim numarasını.sağol...
Varyant Güzellik Merkezi Bahçelievler arkadaşım oraya gidiyor yanlış hatırlamıyorsam kople vucut 1500 ytl çok temiz bir yer ve ilgililer, gidenlerde çok memnun, kullandıkları epilasyon aleti acısız
0212 642 56 57
bahçeşehir esenlerde sun flower alışveriş merkezinde epi-med lazer 1 numara,bugün yaptırdım en ufak bir acı hissetmiyorsunuz.apollonun en kaliteli makinesini almışlar
02126721704 deniz savaş