• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Acil istanbulda lazerli epilasyon yapan güvenli yerler.

arkadaşlar merhaba... yüz için lazerli epilasyona giden var mı? endiyak lazerin olduğu bir merkese gitmek istiyorum.ama henüz böyle bir yer bulamadım.bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim...acil cevap bekliyorum...

arkadaşlar merhaba... yüz için lazerli epilasyona giden var mı? endiyak lazerin olduğu bir merkese gitmek istiyorum.ama henüz böyle bir yer bulamadım.bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim...acil cevap bekliyorum...

yüzdeki leke vs. için sanırım. Balıkesir'i bilmiyorum ama önceden Bursa'da oturuyordum.orada arkadaşım gidiyordu.çok iyi bir yer. gidebileceksen adresini verebilirim

Yok epilasyon yaptırmak istiyorum yüzüme.leke tedavisi değil. bursa da olabilir ankara istanbul da olabilir. İyi bir merkez arıyorum. Bildiğin bi yer varsa alabilirim numarasını.sağol...

Yok epilasyon yaptırmak istiyorum yüzüme.leke tedavisi değil. bursa da olabilir ankara istanbul da olabilir. İyi bir merkez arıyorum. Bildiğin bi yer varsa alabilirim numarasını.sağol...

estetik international yaz cnm nette sitesi çıkıyor. zafer plazadaki şubesini öneriyorum.

Varyant Güzellik Merkezi Bahçelievler arkadaşım oraya gidiyor yanlış hatırlamıyorsam kople vucut 1500 ytl çok temiz bir yer ve ilgililer, gidenlerde çok memnun, kullandıkları epilasyon aleti acısız

0212 642 56 57

Varyant Güzellik Merkezi Bahçelievler arkadaşım oraya gidiyor yanlış hatırlamıyorsam kople vucut 1500 ytl çok temiz bir yer ve ilgililer, gidenlerde çok memnun, kullandıkları epilasyon aleti acısız

0212 642 56 57

fiaytları çok uygun gerçekten ama hangi cihazı kullanıyorlar acaba kurtulalım derken yanmayalım:uhm:

bahçeşehir esenlerde sun flower alışveriş merkezinde epi-med lazer 1 numara,bugün yaptırdım en ufak bir acı hissetmiyorsunuz.apollonun en kaliteli makinesini almışlar

02126721704 deniz savaş

bahceşehirde bir yer duymuştum acaba orasımı ben aslında istanbullu değilim biraz daha anlatırmısın fiyatlar nasıl ben genital bölge düşnüyorum

İstanbul anadolu yakası kadıköyde EUROderm estetik güzellik merkezi ne gidiyorum gerçekten memnunum titizlik personel çok önemli iğneliden korkuyodum onada başladım :)

Arkadaşlar acizane bir tavsiyem olacak; Lazer epilasyonun yetkili olmayan yerlerde ehil olmayanlara yaptırırsak yanık, enfeksiyo, mantar vb.
birsürü riski göz göre göre kabul etmiş oluyoruz. Bu nedenle bu işin yasal olarak yapmaya yetkili Poliklinik, Tıp Merkezi veya Hastanelerde yaptırmak
en güvenilir ve doğru olan çözüm yolu. Bu şartların hepsini sağlayan, fiyatları çok uygun olan ve servisi ile sizi kapınızdan alıp- bırakan biryer önereceğim
xxxxxxxxxxx ISO Kalite belgeleri'de var. :80:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back