Lazer Epilasyon Acil istanbulda lazerli epilasyon yapan güvenli yerler.

layd_pacino

sen olmadan asla..
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2008
384
9
98
40
İstanbul
arkadaşlar bende lazerli epilasyon yaptırmaya karar verdim ama nerde olabilceği hakkında pek bi bilgim yok güvenilir ve emin bi yer olsun istiyorum fiyatlarıda uçuk olmasa daha ii olur.İstanbulda anadolu yakasında olması tercihimdir.msl tıp merkezleri gibi yerlerde yapabiliyo sanırım güzellik merkezlerinden çok tıp merkezi gibi yerler daha ii sanırım.bana yardımcı olacak arkadaşlar burdan veya özelden mesaj atarlarsa memnun olurum ya

bana daa pleaseeeopuyorumnanaktan

merhaba caddebostan şaşkın bakkalda dermacenter a gidiyorum çokta memnunum tavsiye edebilirim doktor aygün hanım yapıyo lazeri.. yaptırıcaksanız bence kesinlikle bi doktor yapmalı estetisyenlere güvenmeyin

millet bağdat cadesindeki mar-med estetik ve güzellik merkezi denen adi yere gitmeyin de başka nereye isterseniz oraya gidin

1 yılı aştı hiçbir halt olmadı
kıllar aynen duruyor
üstüne yaktılar hep iz kaldı
ve garanti veriyoruz denmişti ama paramı vermedi
ben yandım siz de yanmayın derim
çok dikkatli olun

dr. aesthetic lazer epilasyon ve estetik merkezi
numarası Tel: 0216 565 22 11-12
özelden mesaj atıan arkadaslara ismimi söyleyeyim benim ismimle gitsinler yardımcı olurlar sanıyorum çok mütiş bi yer eşimede banada sonuç verdi işi bilen mükemmel insanlar ve profesyoneller

canım ben kartal da formed e gidiyorum ilk seansta bile farketti.. önemli olan kullanılan cihazın markası... ben bunu araştırarak gittim.. 3. senasa gidicem.. gittiğim yerin fiyatı kimi yerlere göre yarı yarıya fark ediyor... kesinlikle tavsiye ederim..

Son düzenleme:
Fizyomed'e gidiyorum çok memnunum 3. seansım bitti ve aşrı azalma var ve bacaklarımdaki iltihaplı batıklardan dahi kurtuldum.Alexendirite kullanıyorlar.

Lazer epilasyonda dikkat etmeniz gereken kesinlikle cildi nemlendirmektir.Susam Yağını tavsiye ederim ve banyoda mutlaka herhangi bi kese olur ponza taşı olur kendinizi keseleyin çok faydasını görüceksiniz.

ısteyen arkadaşlara Anadolu Yakası Üsküdar'da bi yer tavsiye edebilirim. Ben çok memnun kaldım a.s.

uygulamaya başlamış araştırmış kişilerin hangi lazer cihazını ve markasını denediklerini de yazarsa çok güzel olur.

Benim gittiğim yerdeki cihazlar Alenxander canım. Çok memnunum a.s.

bahçeşehir esenlerde sun flower alışveriş merkezinde epi-med lazer 1 numara,bugün yaptırdım en ufak bir acı hissetmiyorsunuz.apollonun en kaliteli makinesini almışlar

02126721704 deniz savaş

Ethica tıp merkezi - ND-YAG soğutma sistemli Lazer cihazı / Alex - soğutma sistemli lazer cihazı 2 estetisyen - 2 dermatolog mevcut...
0212 542 75 75

arkadaşlar ben epidermde yaptırdım ve çok memnunum şu an..herşeyden önce kullandıklrı cihaz çok önemli ve uygulayanın kim olduğu..ben gayet memnun kaldım 1 sene oldu ve gayet sorunsuzum..cihazın Alexandrite ıpL olmasına dikkat edin nereye uygulatacaksanız..ben ne yanma ne leke vs sorunlara maruz kalmadım..umarım sorunsuzca halledersiniz.. :1rolleyes:

Alexandrite ıpl ? alex mi ıpl mi? (İkisi birbirinden tamamen alakasız cihazlar da)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…