- 5 Mayıs 2020
- 373
- 341
- 30
-
- Konu Sahibi denizteacher
merhaba buldunuz mu acaba? bi de eski baktırdıklarınız güvenilir mi güzel bakım yaptı mı :)Bir sürü fal baktırmış biri olarak, net yorumları olan falcı önerisi arıyorum. Daha önce baktırdığım iyi isimler var ama durumları bildikleri için bir yerden sonra tatmin etmiyor sar başa oluyor. Önerilerinizi bekliyorum güjeller
Cok iyi bakanın numarasini alabilir miyim?Evet çok iyi bakan var ist da mı yaşıyorsunuz
Kime baktırıyorsunuz iyi isimler olarakBir sürü fal baktırmış biri olarak, net yorumları olan falcı önerisi arıyorum. Daha önce baktırdığım iyi isimler var ama durumları bildikleri için bir yerden sonra tatmin etmiyor sar başa oluyor. Önerilerinizi bekliyorum güjeller
Telefondan bir ablaya baktırıyorum arkadaşlar çok fala takılmam ama dediği herşey bir bir çıktıBir sürü fal baktırmış biri olarak, net yorumları olan falcı önerisi arıyorum. Daha önce baktırdığım iyi isimler var ama durumları bildikleri için bir yerden sonra tatmin etmiyor sar başa oluyor. Önerilerinizi bekliyorum güjeller
Kim acaba?Evet çok iyi bakan var ist da mı yaşıyorsunuz
Numarasını alabilir miyim? Kaca bakıyorTelefondan bir ablaya baktırıyorum arkadaşlar çok fala takılmam ama dediği herşey bir bir çıktı
Merhaba Numara alabilir miyim?Evet çok iyi bakan var ist da mı yaşıyorsunuz
Numarasını alabilir miyim sakıncası yoksa?Evet çok iyi bakan var ist da mı yaşıyorsunuz
Merhaba kim acaba ne kadara bakıyor? Telefon numarasını alabilir miyim?Telefondan bir ablaya baktırıyorum arkadaşlar çok fala takılmam ama dediği herşey bir bir çıktı
numara alabilir miyim lütfen?Telefondan bir ablaya baktırıyorum arkadaşlar çok fala takılmam ama dediği herşey bir bir çıktı
Selam rica etsem bende telefon numarasını alabilirmiyim, teşekkürler.Evet çok iyi bakan var ist da mı yaşıyorsunuz
İstanbulda iyi bakan kim acaba numarasını paylaşabilir misinizEvet çok iyi bakan var ist da mı yaşıyorsunuz
Merhaba bana da atar mısınız numarayıkızlar ben herkese attım benden isteyen, baktıran buraya yorumunu yazsın diğer insanlarda boştan para dökmesin. olumsuz deneyimleyen varsa söylesin. ben memnun kaldım diye herkes kalacak diye birsey yok
Merhabalar, lütfen iyi falcı diye bahsettiğiniz kişinin numarasını ben de alabilir miyim? Sırf bunun için siteye kaydoldum, çok ihtiyacım var teşekkür ederimkızlar ben herkese attım benden isteyen, baktıran buraya yorumunu yazsın diğer insanlarda boştan para dökmesin. olumsuz deneyimleyen varsa söylesin. ben memnun kaldım diye herkes kalacak diye birsey yok