acil ishal olmam lazım

pukaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2009
402
2
96
Diğer
27 günlük lohusayım normal doğum sonrası hemoroidim çıktı üstüne de kan hapları kabız yapınca malum tuvalet olayı işkenceye dönüştü
kızlar şimdi bayram tatili doktor yok hmoroid kkremi kullanmaya başladım ama afedersiniz popomun ucunda kocaman bi dışkı kitlesi duruyo çıkaramıorum hemoroidim acıyo ve kanıo
lavman yaptım banamısın demedi okadar yani düşünün neler ishal yapar emziriorum da ne yiyeceğimi şaşırdım
walla biz kadınların bu alt bölgelerinden çektiği nedir doğum sonu nolur bana bi fikir verin oturmak emzirmek bi işkence kimsede yok yanımda....yardım edinn

benimde doğumdan sonra olmuştuu okadar kötüü birşeykii tvalate çıkmak benim için işkence olmuştuu hergün 2 saat acı çektiğimii bilirim krem falan kullandım ama nafile en son çare annemden yardım istemek olduu hergün çoğunlukla sıvı şeyler tükettim kabız yapan şeylerden uzak durdum rezene çayıı yeşilçay su bol bol tükettim..acılı şeyler asitli içeçekler kesinlikle tüketmemen lazım daha kötü yapar..zeytinyağlı sebzeli şeyler tüketmende faydalı olur..bu arada ishal olmaya çalışma çünkü ishalda hemoroidi kötüü yapar

Son düzenleme:
ishal olmazsam içimdeki o koca şeyi nsasıl çıkrcam kloozetin dibi kan gölüne dönüo resmen offff

valla bu kadar acil ne mudahale yapilir ki lavmandan ba$ka
zeytinyagi iç , kuru kayisi falan ya
çok geçmi$ olsun
wc de otururken ayaklarini yuksekde tutup dene demi$ti bana dr..
tabi alafranga wc de deil otekinde olur bu

ishal olmazsam içimdeki o koca şeyi nsasıl çıkrcam kloozetin dibi kan gölüne dönüo resmen offff

senii okadar çok iyi anlıyorumki benimde öyleydi ben doktora gittiğim zaman bana ıkınma daha kötü yapar demiştii nasıl yapabilrmkii ozaman demiştimm..diyorumya öyle bi acı yok ya vallahii çok fena umarım hemen iyileşir :S süreklii sıvı tüketmeye çalış hatta biraz zeytinyağı içmeye çalış

bu arada klozette yapma daha zor oluyo çünkü evinizde normal lerinden varsa onlarda yap

senii okadar çok iyi anlıyorumki benimde öyleydi ben doktora gittiğim zaman bana ıkınma daha kötü yapar demiştii nasıl yapabilrmkii ozaman demiştimm..diyorumya öyle bi acı yok ya vallahii çok fena umarım hemen iyileşir :S süreklii sıvı tüketmeye çalış hatta biraz zeytinyağı içmeye çalış

işte bende ıkınmamak için ishal olmak istiorum ıkınınca hemoroid memesi dışarı çıkıo kanıo ozamanda....Allah yardımcımız olsun ya hakikaten cennet anaların ayağı altındaymış..

Geçenlerde bende çok kötü kabız olmuştum ben marketten şansıma kavun buldum ama hala varmıdır bilmiyorum 250 gr kuru kayısı yedim üzerinede yarım kavun yedim 2 saat geçmeden ishal oldum ve en az 10 kez gittim tuvalete

Geçenlerde bende çok kötü kabız olmuştum ben marketten şansıma kavun buldum ama hala varmıdır bilmiyorum 250 gr kuru kayısı yedim üzerinede yarım kavun yedim 2 saat geçmeden ishal oldum ve en az 10 kez gittim tuvalete

250 grm kayısı kaç taneye denk geliyor acaba

Hamileligim boyunca sonrasida ananas yedim

Ananas bagirsaklari temizleyen bir meyve ayrica vitamin c deposu

Hergun iki uc dilim yemelisin

Sonuca sende sasiracaksin

Küvvete ılık su doldurup oturun, çıktıktan sonra vazelinle ovun.Çok geçmiş olsun Allah güç versin lohusalıkta zor ama Allah büyük herşeyin sabrını verir.

Kızlar konu dışı olacak ama kalablık görünce bende derdimi paylaşmak istedim 17. haftanın içindeyim ve çok bulantım var bu zaman dek zofer 4mg bulantı hapı kullanıyordum bitti ve nöbetçi eczanenein elinde şuan yokmuş alamadım bayram çıkana kadar ne yapıcam bilmiyorum varmı bulantıya bir çare bilen yada o ilacın yerini tutabilecek güvenle kullanabileceğim bir bulantı hapı?

Kızlar konu dışı olacak ama kalablık görünce bende derdimi paylaşmak istedim 17. haftanın içindeyim ve çok bulantım var bu zaman dek zofer 4mg bulantı hapı kullanıyordum bitti ve nöbetçi eczanenein elinde şuan yokmuş alamadım bayram çıkana kadar ne yapıcam bilmiyorum varmı bulantıya bir çare bilen yada o ilacın yerini tutabilecek güvenle kullanabileceğim bir bulantı hapı?

Canim ben emedur kullaniyorum zofer kadar etkili değil ama idare eder

Bir bardak sicak süte aksamdan 5-6 tane erik ve kaysi dograyip atin. Sabahlyin aç karina için. Bu kadar. Umarim ise yarar. Beni ishal yapmisdi çünkü

kızlar 2 lavman uygulaması sonunda tuvalete çıkabildim ama psikolojimi o kadar bozdu ki bu hemoroid afedersiniz gazım gelse kalbim hızlı atmaya başlıo acıyacak gene canım diye...
hemoroid hala orada duruo lavmandan sonra tuvalete çıkmadım devamlı aklım orda ya bebeğimle bile doğrdu dürüst ilgilenemiorum.. nerden buldu bu beni yaa :50:

Kızlarr bende kabızdım annemin verdigi acı cehre tohumumdan çignedim çok iyi geldi ne cok ishal ediyor bagırsak hareketlerini düzenliyor bence

Back
X