Öyle saçmalık mı olur ya. Ben fakültede rapor çıkarttım özelde de kullandım. Ama işlem yaptıracağım merkezi özellikle arayıp sordum sizde rapor geçerli mi diye. İzmir'i bilmiyorum Kayseri de yaptırdm benSelam kızlar yeni tedaviye başladım rapor çıkartıyorum ama rapor çıkartan hastane özelde tedavi goruyon reçeteli yazmam diyor böyle saçmalık olurmu ilaçları raporlu versin diye eczaneye gidiyorum raporlu yok ama raporsuz istersen surda var gidip alabilirsin diyolar resmen heryer dümenci olmuş elinde tedaviden kalan gonalf450 ve gonapety varmı yada izmirde raporlu nasıl alcaz
Rapor vardi medikalparkti ama isim değişince orda rapor rapor kalktı onlarda raporlu ilacı ege üniversitesinde yazdirican diyor ege de bizim hastamız değilsin sadece rapor çıkarttık size diyolar kafayi yicem resmen ilac desen piyasada yok ilaci raporlu vermiyolarÖyle saçmalık mı olur ya. Ben fakültede rapor çıkarttım özelde de kullandım. Ama işlem yaptıracağım merkezi özellikle arayıp sordum sizde rapor geçerli mi diye. İzmir'i bilmiyorum Kayseri de yaptırdm ben
Şimdi ege de raporum çıktı ama tedavim medikalparkta diyelim eczaneden borçla ilaç aldım recetemi raporlu olması için ege yazarmi yani onların yazması lazım mis medikalin yazdığı özel oluyo bilgin varmı canımÖyle saçmalık mı olur ya. Ben fakültede rapor çıkarttım özelde de kullandım. Ama işlem yaptıracağım merkezi özellikle arayıp sordum sizde rapor geçerli mi diye. İzmir'i bilmiyorum Kayseri de yaptırdm ben
Bende gecen hafta raporla ilac aldim 15 16 eczane gectim raporli kotamiz doldu ucretli verebiliriz dediler sonunda buldum, cogu eczane raporla vermiyor raporsuz alirsan veriyorlar. allah yardimcin olsun,Selam kızlar yeni tedaviye başladım rapor çıkartıyorum ama rapor çıkartan hastane özelde tedavi goruyon reçeteli yazmam diyor böyle saçmalık olurmu ilaçları raporlu versin diye eczaneye gidiyorum raporlu yok ama raporsuz istersen surda var gidip alabilirsin diyolar resmen heryer dümenci olmuş elinde tedaviden kalan gonalf450 ve gonapety varmı yada izmirde raporlu nasıl alcaz
Vicdansizlar Nerde tedavi goruyorsunuzBende gecen hafta raporla ilac aldim 15 16 eczane gectim raporli kotamiz doldu ucretli verebiliriz dediler sonunda buldum, cogu eczane raporla vermiyor raporsuz alirsan veriyorlar. allah yardimcin olsun,
Şimdi bu reçeteyi özel merkezler normal bir kağıda yazıp veriyor. Gidip parayla alıyorsunŞimdi ege de raporum çıktı ama tedavim medikalparkta diyelim eczaneden borçla ilaç aldım recetemi raporlu olması için ege yazarmi yani onların yazması lazım mis medikalin yazdığı özel oluyo bilgin varmı canım
Şimdi bu reçeteyi özel merkezler normal bir kağıda yazıp veriyor. Gidip parayla alıyorsun
Ama iş raporlu olunca sisteme giriş yapıp yazmaları lazım. E-reçete gibi. Yoksa ödemiyor
Benimkinin raporlu olduğunu unutup normal yazmışlar eczacı bunu ödemez diyince koştur koştur geri gidip değiştirttim
O yüzden medical de yazsa sisteme giriş yapıp yazmaları lazım o zaman öder canım
Evet ya ilaçlar sıkıntılıymış Allah yardımcınız olsun kuzumTeşekkür ederim canım bakalım reçete bitsin tamemen sisteme işletirmeye calısıcam zaten ilaç ta gonalf 450 var bi onu veriyolar diğerleri el altı oda işine gelmezse piyasada ilaç yok
Ozelde tedavi görüyorum canim ilaclari bulmak sikinti zaten bide raporlu olunca vermemeleride sikinti... Suan piyasasa cetrotide yok meselaVicdansizlar Nerde tedavi goruyorsunuz
Evet hergun gonapety vurulcam ama oda yok piyasadaOzelde tedavi görüyorum canim ilaclari bulmak sikinti zaten bide raporlu olunca vermemeleride sikinti... Suan piyasasa cetrotide yok mesela
İçinde 7 tane oluyor. Bende 5 tane iğnesi kaldı. Hangi şehirdesin yakındaysan vereyim. Dolapta muhafaza edilmesi gerekiyorEvet hergun gonapety vurulcam ama oda yok piyasada
İzmirdeyim ben canım kargo ile soğuk zincir geliyor kargosunu öderim ben hızlı gönderme oluyo yakın mesafe iseİçinde 7 tane oluyor. Bende 5 tane iğnesi kaldı. Hangi şehirdesin yakındaysan vereyim. Dolapta muhafaza edilmesi gerekiyor
Bende 1 paket gonapeptyl var, Kocaeli’den nasıl göndericem, lazımsa hala gönderebilirimİzmirdeyim ben canım kargo ile soğuk zincir geliyor kargosunu öderim ben hızlı gönderme oluyo yakın mesafe ise
Bende 1 paket gonapeptyl var, Kocaeli’den nasıl göndericem, lazımsa hala gönderebilirim
Bana iki adet lazcim canımBende 1 paket gonapeptyl var, Kocaeli’den nasıl göndericem, lazımsa hala gönderebilirim
Nerde oturuyorsunuzBana iki adet lazcim canım
İstanbul dayım ben canım doktora sorcam bendekiler yeter belki bakalımNerde oturuyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?