Bebek İkinci El acil ihtiyactan oğlumun esyalari kalanları kaçırmayın puset kışlık baddaniye dişlikler 22 no bot vs

İstanbula kargo cok tutar degılmı puseti istiyorum ama :110:

Merhaba oyuncaklari ilk adım ayakkabısı law ayakkabıları, Botları emzik ve dislikleri, süt pompası iyi ise onu puseti almak istiyorum özelden donebilirsen. Yan yatış ve Emzirme bezinide.

Merhaba oyuncaklari ilk adım ayakkabısı law ayakkabıları, Botları emzik ve dislikleri, süt pompası iyi ise onu puseti almak istiyorum özelden donebilirsen. Yan yatış ve Emzirme bezinide.

Diğer msjları okumamışım ben istanbul sandım pardon cnm.

Toplu satis yapmak istiyorum eger hepsini alicaksaniz kargoyu yari yariya karsilayabilirim

Tahminen kaç kilo gelir sizce anakucagı?

Bi bakim bakalım tahmimen ne kadar tutuyor

10 tl yi buluyor ptt ile tahminimce..

Bılemıyorumkı int te gördüğüm kadarıyla soyluyorum bende.. o_O

Bılemıyorumkı zannetmıyorum. Bide ürün paket olunca herhalde eni ve boyu da önemli diye biliyorum. Sadece kilo yetmiyor sanırım.

anladım canım benim ben fiyatını çok düşük tuttum pusetin kargo ne tutar ilmiyorum ama alana çok uyguna gidicek tüm ürünlerim yarı fiyatından bile düşük baya ve çoğu kullanılmadı nerdeyse

Back