ACİL!!! idrarla gebelik testini doğru zamandamı yaptım

nacis--

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2014
214
163
103
38
Merhaba ben 29 ağustosta kürtaj oldum ve o hafta kanamalarım oldu 9 eylülde 3 gün yoğun olmayan kanamam oldu 5 ekimde yoğun kanamalı adet oldum 4 gün yoğun sürdü 18 gün devam etti 2. Günü yasmin kullanmaya başlaşladım arada unuttum ama ertesi gün mutlaka 2 tane içtim ayriyettende eşimle prezarvatif kullandık 31 ekimde 3 gün yoğun olmayan kanaman oldum ve başımdönüyor.baş ve boyun ağrısı kulak ağrısıyla doktora gittim 3 gün önce ilaç verdi hamile olabilirmiyim 3 gün çok yoğun olmayan ve çok koyu olan kanama adet mi bugün idrar testi yaptım negatif çıktı testi doğru zamandamı yaptım ayriyetten 7 gün ara verip 1 kasımda yasmin içmeye tekrar başladım

Not: umarım konuyu doğru yere açmışımdır

Son düzenleme:
Allah rızası için cvp yazın bugünde predictor test yaptım negatif çıktı doğrumudur sizce

Doğum kontrol hapının yan etkilerinden gibi geliyor yazdıkların bana. Hamile olup olmadığını anlamak için kan testi yağtırmanı öneririm. Bende 5 6 ay önce hamilelik şüpesiyle idrar testi yaptım negatif çıktı ama aslında 1.5 aylık hamile olduğum ortaya çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…