Acil Hürrem Modeli Bindallımı Satıyorum!

firstladyatc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2013
27
2
Arkadaşlar Selam, Bindallımı satıyorum yanında aksesuarları da mevcut. İlanı başka bir yerde verdiğim için detayları olduğu gibi aşağıya kopyaladım. Fiyat için de 450tl dedim ama sizden gelecek tekliflere açığım.

Kına Gecesinde giymek için aldığım Hürrem Bindallısını konsepte uyması için kırmızı/bordo renkte tercih ettim. (Detaylı resimleri mevcuttur.) Gece boyunca abiye artı bir de kına seramonisi için bindallı giymek ve değiştirmekle uğraşmak istemediğim için her ikisini de karşılayacak bu kıyafeti aldım ve çok memnun kaldım. Oynarken/dans ederken açılan pelerin tarzı kolları ve kat kat olan kıyafetle dans etmek gerçekten çok eğlenceli oldu benim için. Beden olarak da 40-42-44 tüm bedenler için uygundur, alacak kişinin vücut ölçüleri tam uymasa bile arka kısmı birit ipli olduğu için bedene göre daraltılıp gevşetilebilir.Resimde de gösterdiğim ve özellikle yaptırdığım bu ipler sayesinde kilo alınıp verilese bile hiçbir şekilde sıkıntı olmuyor (Bindallı üzerinde görünen gümüş kemer satılık değildir). Bindallı yanında hediyelik kına, kuruyemiş vs. de dağıtmak için 2 sepet ve 1 de kına tepsisi mevcuttur. (Resimlerde yer kalmadığı için 2.sepetin resmini ekleyemedim.) Ayrıca kına kıyafetime uyması için özenle seçtiğim kına tacı (bordo taşlı), kına yakılırken saça kapatılan örtüsü ve yine aynı şekilde bordo eldivenleri de mevcut olup hiç kullanılmamış sıfır gibi temizdir. Hepsini özel keselerinde özenle muhafaza ettim.

günceldir ve fiyatı düştü, düşünen varsa mesaj atabilir. 350tl'ye vermeyi düşünüyorum arkadaşlar, şu an için elimde durmasın boşu boşuna yaza kadar beklemeyeyim diyorum. düğün mevsimi gelmeden önce almak isteyen varsa benimle iletişime geçebilir..

Var mı arkadaşlar hafif büyük beden :) bindallımı satıyorum... İlgilenenler baksın lütfen, çekinmeyin özelden mesaj atmaktan, fiyatta da katı değilim önerilere açığım. düğün mevsiminden önce satmak niyetindeyim erken alan ucuza alır :) :)

Ankarada olanlar hiç çekinmesin özellikle, evime misafir edip kahve eşliğinde bindallımı deneyebilirsiniz hafta içi akşam / haftasonu istediğiniz zaman hiç fark etmez, yeter ki birilerinin işi görülsün mutlu olsun herkes...

ilanım hala güncel olup fiyat konusunda yardımcı olacağımı belirtmek isterim. lütfen özelden yazın. ayrıca bir foto daha buldum aldığım zamanki yerden...

Bir arkadaşım arıyor ama ücret çok yüksek zaten o fiyatlara satılıyor cnm istanbuldayız düşük olsa alabilirdim ona süpriz yapardım ama çok yüksek fiyatı..

Özelden yazmak istedim ama size mesaj gönderilemiyormuş sanırım. Aşağıya ekliyorum..

Merhaba bindallım için yorum yapmışssınız teşekkür ederim. açıkçası fiyat olarak düşündüğümden ucuza bile veriyorum diyebilirim. Sizin aklınızaki rakam nedir? Belki orta noktada buluşabiliriz. Ayrıca fiyatı yüksek bulduğunuzu belirtmişsiniz ama mesela bu linkteki de benimkinin aynısı 550-500 demiş http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ne-bindallim-ozel-dikim-gelinligimm-3.668953/

hatta ben de bu rengi düşündüm sonra kırmızıda karar kıldım ekte de gönderiyorum... Baktınız mı bilmiyorum ama bu tarz bindallıların piyasası bu şekilde. yoksa 100tl'ye de satılık bindallı çok rahat bulursunuz...

Arkadaşlar bindallım hala satılılıktır, ilgilenenlerle genelde özelden konuşuyorum. fiyat konusunda katı değilim, görüşebiliriz. yok mu bu yaz evlenecek kına yapacak olan :)))

Selam Bindallım hala satılılıktır. Kiralamayı isteyenler oluyor ama benim fikrim satılmasında yana... İhtiyacı olanlar arayabilir. Fiyat konusunda ihtiyacı olan varsa yardımcı olmaya çalışırım...

Yok mu bindallı arayan bedeni bedenime boyu boyuma uygun arkadaş :) düğün sezonu yaklaşıyor... bir bakın derim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…