- 15 Temmuz 2016
- 8.246
- 13.744
- 248
- Konu Sahibi Bortecineee
-
Doktora bu saatte nasıl sorabilirim, tecrübesi olanlardan fikir ve moral istiyorum. Bakmak zorunda değilsiniz. Cevap vermek zorunda da değilsiniz sizi zorlayan yok.
katılıyorum asla aklımıza gelmezdi ben hamileyken öncelik bebek sağlığıydı 9 ay bişe olmadı yani.. yine hamile kalsam yine yapamamBen iki hamileligimdede 9 ay boyunca ilişkiye girmedim eşimle ne olur ne olmaz diyerek ki eşimde hiç teklif etmedi tavsiyem sizde en azından bir müddet ilişkiye ara verin..insallah zedelenmeden kaynaklıdır kanama muayene olun
Hamile ve aynı zamanda idrar yolu enfeksiyonu var. Enfeksiyon durumunda ilişkide enfeksiyonun eşe geçme durumu da var.Hamilesiniz ve esiniz iliski icin acele ediyor,tahris edecek can acitacak kadar ne acelesi vardi yahu?
Direkt kadın dogumcunuza gidin kanama rahim kaynakli mi değil mi ultrasonla bakilmasi lazımArayacağım.Aile hekimleri de ilgilenir mi acaba bu konuyla.
O aylarda bende yaşamıştım. Ama benim 2 kesem vardı biri gelişmediği için ondan dolayı olmuştu. Doktorumu aradığımda hemen çağırdı. Fitil ve iğne vermişti.Hanımlar 3 aylık hamileyim her şey normal ve sağlıklı bir gebelşk geçiriyordum ki geçen hafta idrar yolu enfeksiyonu geçirdim ve antibiyotik tedavisi gördüm. Antibiyotik tedavim bitti. Fakat antibiyotikten dolayı vajinal akıntı ve kaşıntım vardı buna rağmen eşimle birlikte olduk fakat ıslanma vs olmadığı ve eşimin acelesiyle vajinam, vulvam ve perine bölgem tahriş oldu ve tahrişten dolayı yok denecek kadar az kan geldi tahriş olan yerlerden. Bugün akşam kahverengi akıntım başladı, karnım ve belimde de ağrım var biraz, normalde hamile olmasaydım bu hafta adet zamanımdı. Sizce bu akıntı tahrişten olabilir mi yoksa düşük mü?
Not=Doktorum akıntı ve kaşıntı için trivag fitil ve funit kapsül verdi antibiyotik bitince başlayacaktım ve antibiyotik dün bitti. Bende kahverengi akıntıya rağmen az önce fitilimi ve hapımı yuttum. Sizce bir sıkıntı olur mu?
Merak ettim sizi simdi gordum konunuzu nasilsiniz ?Teşekkür ederim. Şuanda uzanıp dinleniyorum. Ayağımın altına yastık koydum.
Ne alakası var Allah aşkına, doktor sıkıntı yok ilişkiye girin diyor hatta ilerde doğum için de iyi olur diyenler bile var. Riskli Bi durum yoksa 9 ay neden beklenilsin. Bide asla aklımıza gelmezdi diye durumu kutsallaştırıyorsunuz offf valla yakatılıyorum asla aklımıza gelmezdi ben hamileyken öncelik bebek sağlığıydı 9 ay bişe olmadı yani.. yine hamile kalsam yine yapamam
Doktorla görüşün buradan kim size net bilgi verebilir?Hanımlar 3 aylık hamileyim her şey normal ve sağlıklı bir gebelşk geçiriyordum ki geçen hafta idrar yolu enfeksiyonu geçirdim ve antibiyotik tedavisi gördüm. Antibiyotik tedavim bitti. Fakat antibiyotikten dolayı vajinal akıntı ve kaşıntım vardı buna rağmen eşimle birlikte olduk fakat ıslanma vs olmadığı ve eşimin acelesiyle vajinam, vulvam ve perine bölgem tahriş oldu ve tahrişten dolayı yok denecek kadar az kan geldi tahriş olan yerlerden. Bugün akşam kahverengi akıntım başladı, karnım ve belimde de ağrım var biraz, normalde hamile olmasaydım bu hafta adet zamanımdı. Sizce bu akıntı tahrişten olabilir mi yoksa düşük mü?
Not=Doktorum akıntı ve kaşıntı için trivag fitil ve funit kapsül verdi antibiyotik bitince başlayacaktım ve antibiyotik dün bitti. Bende kahverengi akıntıya rağmen az önce fitilimi ve hapımı yuttum. Sizce bir sıkıntı olur mu?
tahrıs olan doku kanamasıyla rahımden gelen kanama farklı seyler bız burdan bılemeyız. antıbıyotık kullanan normal kısılerde bıle vajınal kuruluk ve mantar vs rahatsızlıkları olabılıyor ordakı yararlı bakterıler de öldugunden .belkı de enfeksıyondan oturu o lekelenme oldu.. her ne sekılde olursa olsun vajınal kasınma yanma gıbı seyler hıssettıgınızde ılıskıye ara verın prezervatıf esınıze etkı etmesını engeller lakın sıze zarardan baska bısey olmaz.. kanama ıcın ; dusuk yasamıs bı ınsan olarak oyle bır agrısı vardı kı.. allah kımseye gostermesın kıvrandırdı ve yogun kırmızı adet kanından da farklı kanamam vardı. ılıskıye ara verın bol su ıcın ılaclarınızı aksatmayın ve dınlenın doktora gıdebılıyo olsanız guzel olurdu da. allahım acıl sıfalar versın ınsallah bı problem yoktur ve cabucak gecerHanımlar 3 aylık hamileyim her şey normal ve sağlıklı bir gebelşk geçiriyordum ki geçen hafta idrar yolu enfeksiyonu geçirdim ve antibiyotik tedavisi gördüm. Antibiyotik tedavim bitti. Fakat antibiyotikten dolayı vajinal akıntı ve kaşıntım vardı buna rağmen eşimle birlikte olduk fakat ıslanma vs olmadığı ve eşimin acelesiyle vajinam, vulvam ve perine bölgem tahriş oldu ve tahrişten dolayı yok denecek kadar az kan geldi tahriş olan yerlerden. Bugün akşam kahverengi akıntım başladı, karnım ve belimde de ağrım var biraz, normalde hamile olmasaydım bu hafta adet zamanımdı. Sizce bu akıntı tahrişten olabilir mi yoksa düşük mü?
Benim de 22-23 haftalarda lekelenmem olmuştu doktor erken doğum riski dedi.Progestan iğne ve hap kullandım.Şimdiye kadar tekrarı olmadı.İlişkiden sonra da olabiliyormuş ama ilişkiden sonra olmamıştı doktorum zaten hemen ilişkiyi yasakladı.Risk almayın siz de bundan sonra ilişkiyi kesin.Hanımlar 3 aylık hamileyim her şey normal ve sağlıklı bir gebelşk geçiriyordum ki geçen hafta idrar yolu enfeksiyonu geçirdim ve antibiyotik tedavisi gördüm. Antibiyotik tedavim bitti. Fakat antibiyotikten dolayı vajinal akıntı ve kaşıntım vardı buna rağmen eşimle birlikte olduk fakat ıslanma vs olmadığı ve eşimin acelesiyle vajinam, vulvam ve perine bölgem tahriş oldu ve tahrişten dolayı yok denecek kadar az kan geldi tahriş olan yerlerden. Bugün akşam kahverengi akıntım başladı, karnım ve belimde de ağrım var biraz, normalde hamile olmasaydım bu hafta adet zamanımdı. Sizce bu akıntı tahrişten olabilir mi yoksa düşük mü?
Bakın taşıdığın bebeğin kıymetini bilmiyorsunuz galiba. Gebelikte her hangi bir kanama rengi farketmez. Acil doktora gidilmesi gerekir. Sonra pişman olmayın.Anladım sizi. İlişkiden hemen önce sürüyorum ben bazı zamanlar. Her zaman da alıştırmak istemiyorum vücudumu jele. O yüzden çoğu zaman normal ıslanmaya çalışıyorum. Genelde enfeksiyon vs. Olduğu zamanlar böyle şeyler yaşıyoruz. Malesef kronik gibi oldu bende, her sene enfeksiyon yaşıyorum ne kadar dikkat etsemde. Şuan iyiyim akıntı rengim düzelmeye başladı şükür. Bir anda korktum.
Yok ya oyle her hastanede acil kadin dogum yok, olanda da ultrasonla bakmıyorlar dogun dışı. . 2 Buyuk il biliyorum kadin dogum hastanesine bile ultrosanla bakacak dokfor yok. Ozellerde zatn yok. Doguma geliyprlarmis. Devlette dogum disinda islemleri gunduz yapıyormuş. Bunları bizzat ogrendim ve aşırı mantiksiz buldum. Bir ilde sadece şehir hastanesinde digerinde arastirma hastanesi var o bakiyormus sadecwAcil kadin doğum var. Aklınızda bulunsun. Kanama tehlikeli olabilir. Ben olsam en yakındaki hastanenin aciline gitmiştim çoktan.
Yok ya oyle her hastanede acil kadin dogum yok, olanda da ultrasonla bakmıyorlar dogun dışı. . 2 Buyuk il biliyorum kadin dogum hastanesine bile ultrosanla bakacak dokfor yok. Ozellerde zatn yok. Doguma geliyprlarmis. Devlette dogum disinda islemleri gunduz yapıyormuş. Bunları bizzat ogrendim ve aşırı mantiksiz buldum. Bir ilde sadece şehir hastanesinde digerinde arastirma hastanesi var o bakiyormus sadecw
ıdrar yolu enfeksıyonunda mesane rahım dıp dıbe ya karnın altında agrı genelde oluyorÖyle kanamam yok ve doğum sancısı, adet sancısı denecek kadar da bir ağrım yok. Çok hafif bir ağrım ve kahverengi akıntım var. Ama ağrım geçmeye başladı.
Ne alakası var Allah aşkına, doktor sıkıntı yok ilişkiye girin diyor hatta ilerde doğum için de iyi olur diyenler bile var. Riskli Bi durum yoksa 9 ay neden beklenilsin. Bide asla aklımıza gelmezdi diye durumu kutsallaştırıyorsunuz offf valla ya
Valla ben de hamileyim hiç öyle psikolojim olmadı, hiçbi risk yokken 9 ay kocanız sizi, siz kocanızı arzulamadıysanız bence evliliğinizde Bi sıkıntı vardır. Her sey bebeğim için diye yaşarsanız yarın kendinizi unutur eş olmaz sadece anne baba olursunuz. Anneliği bu kadar kutsallaştırmayın kediler de doğuruyor 2 ay sonra hayatına devam ediyor biyolojik Bi olay :)valla bana abes ve iğrenç geliyor orda bebek varken 9 aydan da ölmeyiz yani Allahtan eşimin de talebi olmadı benim d ebir riskim yoktu ama her wc girişimde acaba bişe var mı kan leke vs derken aşırı pinpirik bir hamilelik geçirdim normalde öyle insan olmamama rağmen ..hamilelik huyu suyu farklı oluyor psikolojisi apayrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?