Acil, hamileyim bu düşük belirtisi mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne kadar da yorum yapmak için yapılmış bir yorum. Elbette biz bilemeyiz ama gecenin bu saatinde telaşla yardım istemiş bir ihtimal yazmış buraya. Hayret birşey.

Ben iki hamileligimdede 9 ay boyunca ilişkiye girmedim eşimle ne olur ne olmaz diyerek ki eşimde hiç teklif etmedi tavsiyem sizde en azından bir müddet ilişkiye ara verin..insallah zedelenmeden kaynaklıdır kanama muayene olun

Ben ikinci bebekte düşük yaşadım çok fena bir ağrı girdi kasıklarıma karnıma 2 aylıktı wc girdim kanamam başlamış düşük olana kadar doğum sancısı gibi ağrı vardı o kadar büyük bir ağrı yani.Toplam 2 saate varmadan eşim işten çıkıp acilen gelene kadar düşük gerçekleşti.Bundan 1 ay sonra tekrar hamile kaldım 2.ayında oğlumu okula götürdüm okulun bahcesinde karnıma kasıklarıma agri girdi kanama başladı farkettim kanamayı hemen acil kadın doğuma gittim düşük riskin var dediler ilaç verdiler şükürler olsun ki kızım düşmedi suanda 3.5 yaşında.Kadın doğum hastanelerinin acillerine gidin gece gündüz fark etmez.Nöbetci doktorlar oluyor.

Doktorumuz bie problem yok dedi. Zaten düne kadar da yoktu. Fakat idrar yolu enfeksiyonu ilişki vs üst üste gelince tahriş oldu heralde.

Öyle kanamam yok ve doğum sancısı, adet sancısı denecek kadar da bir ağrım yok. Çok hafif bir ağrım ve kahverengi akıntım var. Ama ağrım geçmeye başladı.

Geçmiş olsun siz gene de müsait bir zamanda doktora gidin belki düşük riskiniz vardır.ilaç veriyorlar.Düşseydi zaten bu saate kadar düşerdi.Ben düşük yaptıktan sonra sonra gene gitmiştim doktora kurtarabilirmiydik acaba bebeği diye doktor kurtaramazdık birden çok fazla kanamam olmuş dedi

Yorum yapmayayim kendi ilişkisi dedim ama eğer bilinçli olarak acı çekmekten hoşlanma gibi bir fantaziniz yoksa niye bu tarz zorlamali, tahrişli ilişkiye giriyorsunuz acaba?

İslanmiyorsa da bunun için jeller, kayganlaştiricilar bilmem neler var. Kanatana kadar da zorlanmaz ki, belki bilmiyorsunuzdur normal her ilişkide olabilir saniyorsunuzdur diye yazayim dedim sizin ki normal bir ilişki değil, ilişkide tahriş, kanama asla olmaz, olmamali arada olabilir denecek türden birsey dahi değil. Gecmiş olsun

Zaten bunun için kullandığım jel var ama her seferinde kullanmıyoruz. Tam ıslanma olmadığı zamanlarda tahriş oluyor. Çok acı çekme meraklısı değilim hoşuma gitmiyor elbet. Eşime de söylüyorum acı çektimi ama o hemen ıslanan birşey sanıyor hala. Islanmadan birliktelik yaşarsanız tahriş yaşarsınız.

Bazen ne kadar ön sevişme olsa da tam ıslanamıuordum veya ilişkş sırasında aniden kuruma oluyordu çünkü eşim erken boşalıyor. Bende erken boşaldığı zamanlar ikinciyi istiyorum bu seferde uzun sürdüğü zamanlar kuruluk oluyor ve biraz tahriş oluyor. Her ilişkide kanama oluyor demiyorum ki.

Hımm size de çok geçmiş olsun.

İşte islanmadan ilişki diye birşey olmamali, normal değil yaşanan şey onu diyorum.

Sevişmek başlayinca durulmayan birsey degil sonuçta, canin aciyorsa bir dursun eşin jel mi ne suruyorsaniz surup devam ederdiniz yine.

Aman sizin yerinize benim canim acidi buradan okuyunca kanama, tahriş filan.

Vajinanın içi tahrişden kanamış kan kuruyunca kahverengi akıntı gelmiş.Korkmayın devamı gelmez.15 yıldır bu illetle ıgraşıuorum.Malesef hastayken birlikte olmamaya gayret edin.Bu dönemde çok hassas ve acılı olur.Geçmiş olsun

Anladım sizi. İlişkiden hemen önce sürüyorum ben bazı zamanlar. Her zaman da alıştırmak istemiyorum vücudumu jele. O yüzden çoğu zaman normal ıslanmaya çalışıyorum. Genelde enfeksiyon vs. Olduğu zamanlar böyle şeyler yaşıyoruz. Malesef kronik gibi oldu bende, her sene enfeksiyon yaşıyorum ne kadar dikkat etsemde. Şuan iyiyim akıntı rengim düzelmeye başladı şükür. Bir anda korktum.

nasil adamlarla evlisiniz anlamiyorum! ne demek vajinam vulvam tahris oldu! ruhunuz degil ama tecavuze uğramış bedeniniz tam anlamiyla!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…