- 1 Kasım 2019
- 2.699
- 5.097
- 158
- Konu Sahibi Bortecineee
Hanımlar 3 aylık hamileyim her şey normal ve sağlıklı bir gebelşk geçiriyordum ki geçen hafta idrar yolu enfeksiyonu geçirdim ve antibiyotik tedavisi gördüm. Antibiyotik tedavim bitti. Fakat antibiyotikten dolayı vajinal akıntı ve kaşıntım vardı buna rağmen eşimle birlikte olduk fakat ıslanma vs olmadığı ve eşimin acelesiyle vajinam, vulvam ve perine bölgem tahriş oldu ve tahrişten dolayı yok denecek kadar az kan geldi tahriş olan yerlerden. Bugün akşam kahverengi akıntım başladı, karnım ve belimde de ağrım var biraz, normalde hamile olmasaydım bu hafta adet zamanımdı. Sizce bu akıntı tahrişten olabilir mi yoksa düşük mü?
Not=Doktorum akıntı ve kaşıntı için trivag fitil ve funit kapsül verdi antibiyotik bitince başlayacaktım ve antibiyotik dün bitti. Bende kahverengi akıntıya rağmen az önce fitilimi ve hapımı yuttum. Sizce bir sıkıntı olur mu?
Not=Doktorum akıntı ve kaşıntı için trivag fitil ve funit kapsül verdi antibiyotik bitince başlayacaktım ve antibiyotik dün bitti. Bende kahverengi akıntıya rağmen az önce fitilimi ve hapımı yuttum. Sizce bir sıkıntı olur mu?
Son düzenleme: