Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok gecmis olsun canim. 16 haftalk hamileyim. Kanamam ve yogun kasik agrim var enfeksyn yuzunden antibyotik igne vurulyrm ve progestan vurulyrmve fitil bile kulandim 3 gu.. Bak kanaman yokmus sujret bnm kanmam var hemde10 gundue napacagmi sasirdim. Doktorumzn verdgi antibyotik bebege zarar vermez o konuda musterih ol.merhaba hanimlar 29+4 haftalik gebeyim idrar yolunda yogun enfeksiyon cikti antibiyotik baslamamiz Gerek denildi aranizda kullanan varmi cok tedirginim bebek bugun altimda baski yapiyor kasik agrm cok fazla acil bana yardimci olun kullananlar cevap verirse sevinirim
Kanamaniz varmiydi peki sizin. Bnde ayni durumdaym 16 haftalk gebeyim. Kanamamda var ustelik progestan kulanyrm ama gecmyr. Cok moralm bozukTatlim en korkulan ilk uc bucuk ay ve besinci ayda vajina ve idrar yolu enfeksiyonu sebebiyle kutu kutu antibiyotik hap fitiller saseler kremler kullandim b grubu antibiyotikler gebelikte kullanilabiliyor Allah sifa versin gecmis oolsun doktoruna guven eger icine sinmiyorsa baska doktora guven ama enfeksiyon ciddi sorun erken doguma.bile sebep olabiliyott
Tabiki 5. Aya kadar kanamam vardi ara ara oluyor suan hala progestan kullaniyorum.moral.bozmayin Allah verdiyse o cani insallah biseyler olmaz bol.uzanin dinlenin.yormayin.kendiniziKanamaniz varmiydi peki sizin. Bnde ayni durumdaym 16 haftalk gebeyim. Kanamamda var ustelik progestan kulanyrm ama gecmyr. Cok moralm bozuk
Umut oldunuz . cok saolun Allah razi olsun. Peki simdi ki durumunuz neTabiki 5. Aya kadar kanamam vardi ara ara oluyor suan hala progestan kullaniyorum.moral.bozmayin Allah verdiyse o cani insallah biseyler olmaz bol.uzanin dinlenin.yormayin.kendinizi
Ara ara kanamam oluyor yorulunca enfeksiyon icin kultur icin.surekli takipte doktorum kultur aliyorUmut oldunuz . cok saolun Allah razi olsun. Peki simdi ki durumunuz ne
Gebeliğin 12nci haftasından itibaren, gebelerde kullanılan ilaçlar vardır ve kullanılmasında bir sakınca yoktur...merhaba hanimlar 29+4 haftalik gebeyim idrar yolunda yogun enfeksiyon cikti antibiyotik baslamamiz Gerek denildi aranizda kullanan varmi cok tedirginim bebek bugun altimda baski yapiyor kasik agrm cok fazla acil bana yardimci olun kullananlar cevap verirse sevinirim
Anladim Allah sifalar versin insallah.Ara ara kanamam oluyor yorulunca enfeksiyon icin kultur icin.surekli takipte doktorum kultur aliyor
Moralini bozma Allah sifa versin gecmis.olsun canimAnladim Allah sifalar versin insallah.