Doğuma Hazırlık acil gebelikte antibiyotik

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ozum00

Rabbim ol der , olur
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2018
541
259
33
28
merhaba hanimlar 29+4 haftalik gebeyim idrar yolunda yogun enfeksiyon cikti antibiyotik baslamamiz Gerek denildi aranizda kullanan varmi cok tedirginim bebek bugun altimda baski yapiyor kasik agrm cok fazla acil bana yardimci olun kullananlar cevap verirse sevinirim

İlk hamileliğimde akıntım vardı benimde çok ilaç kullanmıştım. Sanırım antibiyotikte kullanmıştım ama vaginaldi diye hatırlıyorum. Bu hamileliğimde de toksoplazma kaptım. Hamileliğimin neredeyse başından beri antibiyotik kullanıyorum ve doğuma kadar da kullanmaya devam edicem. Doktorunuza antibiyotik konusunda güvenemiyorsanız bir doktorla daha görüşün isterseniz.

Tatlim en korkulan ilk uc bucuk ay ve besinci ayda vajina ve idrar yolu enfeksiyonu sebebiyle kutu kutu antibiyotik hap fitiller saseler kremler kullandim b grubu antibiyotikler gebelikte kullanilabiliyor Allah sifa versin gecmis oolsun doktoruna guven eger icine sinmiyorsa baska doktora guven ama enfeksiyon ciddi sorun erken doguma.bile sebep olabiliyott

Antibiyotikden değil ama enfeksiyondan bebeğiniz tehlikeye girer. Doktorunuz verdiyse mutlaka kullanın. Sağlıkla vaktinde doğsun inşallah

tesekkurler kizlar cevap icin acile gittim bakteri enfeksiyon asiri cok cikti doktorda kullanmami soyledi kasik agrm falan enfeksiyondanmis erken dogum riski var dedi insallah sorunsuz bi sekilde zamaninda gelir

merhaba hanimlar 29+4 haftalik gebeyim idrar yolunda yogun enfeksiyon cikti antibiyotik baslamamiz Gerek denildi aranizda kullanan varmi cok tedirginim bebek bugun altimda baski yapiyor kasik agrm cok fazla acil bana yardimci olun kullananlar cevap verirse sevinirim
Cok gecmis olsun canim. 16 haftalk hamileyim. Kanamam ve yogun kasik agrim var enfeksyn yuzunden antibyotik igne vurulyrm ve progestan vurulyrmve fitil bile kulandim 3 gu.. Bak kanaman yokmus sujret bnm kanmam var hemde10 gundue napacagmi sasirdim. Doktorumzn verdgi antibyotik bebege zarar vermez o konuda musterih ol.

Tatlim en korkulan ilk uc bucuk ay ve besinci ayda vajina ve idrar yolu enfeksiyonu sebebiyle kutu kutu antibiyotik hap fitiller saseler kremler kullandim b grubu antibiyotikler gebelikte kullanilabiliyor Allah sifa versin gecmis oolsun doktoruna guven eger icine sinmiyorsa baska doktora guven ama enfeksiyon ciddi sorun erken doguma.bile sebep olabiliyott
Kanamaniz varmiydi peki sizin. Bnde ayni durumdaym 16 haftalk gebeyim. Kanamamda var ustelik progestan kulanyrm ama gecmyr. Cok moralm bozuk

Kanamaniz varmiydi peki sizin. Bnde ayni durumdaym 16 haftalk gebeyim. Kanamamda var ustelik progestan kulanyrm ama gecmyr. Cok moralm bozuk
Tabiki 5. Aya kadar kanamam vardi ara ara oluyor suan hala progestan kullaniyorum.moral.bozmayin Allah verdiyse o cani insallah biseyler olmaz bol.uzanin dinlenin.yormayin.kendinizi

Tabiki 5. Aya kadar kanamam vardi ara ara oluyor suan hala progestan kullaniyorum.moral.bozmayin Allah verdiyse o cani insallah biseyler olmaz bol.uzanin dinlenin.yormayin.kendinizi
Umut oldunuz . cok saolun Allah razi olsun. Peki simdi ki durumunuz ne

Gebeliğin 12nci haftasından itibaren, gebelerde kullanılan ilaçlar vardır ve kullanılmasında bir sakınca yoktur...

Back
X