- 16 Eylül 2023
- 47
- 4
- 1
- 23
- Konu Sahibi Zelihaaaaa2001
-
Adete 4 varmış ondan silik çizgi. Bu teste göre gebelik varVar mı acaba gebelik testine guveneyyi mi bilmiyorum çok istiyorum
Hayırlı olsun canım.. Belliki anne oluyorsunBuda anında cikti
Çokk hafif gölge gibi birşey gördüm 10 dakka sonra çıktıysa itibar etmeyin eğer önce çıktıysa vardır bişeyler hemen kan verin inşallah vardırKızlar lütfen gebelik testime bakın adetime 4 gün var sabah vanu marka gebelik testi yaptım hiç bu marka kullanmadığım için yanlış mı diye korkuyorum gebelik belirtilerin var aslında göğüslerim aşırı büyüdü ve çok acıyor sızlıyor adetime 15 gün kala başladı ve damarlarımın her tarafı mosmor adet onceside goguslerim siserdi ama böyle değildi arada hafif kaşık ağrım oluyordu yorumlar misiniz vanu gebelik testi kullanan var mı sizce hamilemiyim bı bakar mısınız
Merhaba test bozuk değil mi biz 1 senedir çocuk istiyoruz ve Şubat ayında tüp bebeğe başlayacağız sperm azlığından dolayı tekrar test yapmalı mıyım sizce yoksa bu test doğru olabilir mi biliyorum ç olan yerde çizgi yoksa bozuk demek ama birazcık çıktı ç olan yerdeAdete 4 varmış ondan silik çizgi. Bu teste göre gebelik var
Canım testi tekrarlamalısınMerhaba test bozuk değil mi biz 1 senedir çocuk istiyoruz ve Şubat ayında tüp bebeğe başlayacağız sperm azlığından dolayı tekrar test yapmalı mıyım sizce yoksa bu test doğru olabilir mi biliyorum ç olan yerde çizgi yoksa bozuk demek ama birazcık çıktı ç olan yerde
Yoktur gebelik diye 1 tane almıştım yarın tekrar bakacağım o zaman teşekkür ederim cevap verdiğiniz içinCanım testi tekrarlamalısın
Umarım vardırYoktur gebelik diye 1 tane almıştım yarın tekrar bakacağım o zaman teşekkür ederim cevap verdiğiniz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?