Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gayete ben burdayim diyor kan testi ver canimKızlar adete 2 gün var ilk defa yumurtlama testiyle bebek denedik dayanamadım predictor erken test aldım böyle çıktı sizce ??
Aynen bence de test versem iyi olacak bi tane kaset test yaptım o da böyle çünküGayete ben burdayim diyor kan testi ver canim
Hayirli olsun sag salim kucagina alirsin insalah kan sonucunu bize de haber etAynen bence de test versem iyi olacak bi tane kaset test yaptım o da böyle çünkü
Kızzz sizce neee tebrik ederim hamilesinnnKızlar adete 2 gün var ilk defa yumurtlama testiyle bebek denedik dayanamadım predictor erken test aldım böyle çıktı sizce ??
Ay hadi Allah tamamına erdirsin. Kan sonuçlarını da bekliyoruzzKızlar adete 2 gün var ilk defa yumurtlama testiyle bebek denedik dayanamadım predictor erken test aldım böyle çıktı sizce ??
Merhaba kızlaaaar bugün kan testi verdim 214 çıktı betam bugün beklenen adet günümdü yani 4 haftalık olması gerekiyor. İnşallah sağlıklı bir gebelik olur ve artış devam eder hepiniz için de çok dua ediyorum en kısa zamanda sizlerde güzel haberi alın inşallahhAy hadi Allah tamamına erdirsin. Kan sonuçlarını da bekliyoruzz
Ay maşallah maşallah çok sevindim kız. Allah tamamına erdirsinMerhaba kızlaaaar bugün kan testi verdim 214 çıktı betam bugün beklenen adet günümdü yani 4 haftalık olması gerekiyor. İnşallah sağlıklı bir gebelik olur ve artış devam eder hepiniz için de çok dua ediyorum en kısa zamanda sizlerde güzel haberi alın inşallahh
Benim de testim böyleydi (seninkinden daha silik ama) sonraki gün daha silik çıktı sonraking0n daha silik. Tekrar yapmaya korkuyorum bikaç gün bekleyeceğim ben deKızlar adete 2 gün var ilk defa yumurtlama testiyle bebek denedik dayanamadım predictor erken test aldım böyle çıktı sizce ??
Kızlar adete 2 gün var ilk defa yumurtlama testiyle bebek denedik dayanamadım predictor erken test aldım böyle çıktı sizce ??
Bence hamilesin koş kan testine bize de haber et sonucuEki Görüntüle 3220884
benim de böyle çıktı sanırım benziyorlar acaba ben de hamile miyim hayırlısı olsun
ilk gün 230 çıktı değerim, 2 gün sonra 593 şuan için her şey yolunda gibi umarım allahım sağlıkla büyürBence hamilesin koş kan testine bize de haber et sonucu
Oh maşallah maşallahilk gün 230 çıktı değerim, 2 gün sonra 593 şuan için her şey yolunda gibi umarım allahım sağlıkla büyür