• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu acil fikrinize ihtiyacım var..

zafergamze

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2008
602
2
116
Iğdır
kızlar mutfak dolaplarımı yaptırıcam ama sizce hangi renk daha güzel olur bide sizce ahşap mat mı yoksa parlak mı dha kullanışlı fikirleriniz benim için çok önemli akıl verin lütfen

ben renklerden çabuk sıkılıcağımı bildiğim için mat beyaaz yaptırdım çünkü mutfağım full güneş alıyor en ufak çizik görünecek ben çıldırcam en iyi si bu dedim
tezgah arası taşıda zaffiro damla serisi kodu 423 olanı yaptırdım ankastrelerimi düşünerek kulplarıda siyah ve kaplama uzun kulp aldım fayanslarda beyaz bu arada yerdeki
herkes çok beğeniyor

kızlar mutfak dolaplarımı yaptırıcam ama sizce hangi renk daha güzel olur bide sizce ahşap mat mı yoksa parlak mı dha kullanışlı fikirleriniz benim için çok önemli akıl verin lütfen

ben de geçen hafta şiparişini verdim ama haftalarca düşündüm..mutfak ta düz beyaz mebran parlak ..tezgah siyah.. ara fayansıda çakıl taşı damla modeli siyahlı beyazlı karışık.. kulpta 22cm taşlı başkaaaa çok düşünmeme rağmen beyaz olmasına karar verdim ama iki renk olsun istersen üst parlak krem alt mat bambu arkadaş yaptırdı mükemmel oldu ..ben mutfak dekorasyonunda renklere kaçacağım perde tül ve masa ve halı gibi ozaman süper olacak inşallah..kolay gelsin sana canım

ben de geçen hafta şiparişini verdim ama haftalarca düşündüm..mutfak ta düz beyaz mebran parlak ..tezgah siyah.. ara fayansıda çakıl taşı damla modeli siyahlı beyazlı karışık.. kulpta 22cm taşlı başkaaaa çok düşünmeme rağmen beyaz olmasına karar verdim ama iki renk olsun istersen üst parlak krem alt mat bambu arkadaş yaptırdı mükemmel oldu ..ben mutfak dekorasyonunda renklere kaçacağım perde tül ve masa ve halı gibi ozaman süper olacak inşallah..kolay gelsin sana canım

ya evet mebranda gzl duruyor hatta matı sanki dha bi hoş gbi ama bende artık verdim mürdüm beyaz verdim başka bişey gelmedi aklıma bi tezgah taşı içime sinmedi hafif krem gbiydi başka yokdu adamın elinde bakalım yapılsın nasıl olcak

Back
X