Böyle sürtüşeceğiniz zaman bir dahakine yüksek bel tutku pamuklu külot alın. Hamileliği %99 önlüyor ella etkisi. Çocuk düşünecek olursanız suwen strip öneriyorum hem cinsiyeti de erkek olması yönünde etkiliyormuş.Lazer kesim kilot detayi tum sureci degistirebilir
Yorumun kıymetliydi. Teşekkür ederim56 kere açıkladık, gerçekten yoruldum. Psikoloji öğrencileri cüzi miktar karşılığı terapi veriyor bi baksan mı
Teşekkür ederim yorumun içinBöyle sürtüşeceğiniz zaman bir dahakine yüksek bel tutku pamuklu külot alın. Hamileliği %99 önlüyor ella etkisi. Çocuk düşünecek olursanız suwen strip öneriyorum hem cinsiyeti de erkek olması yönünde etkiliyormuş.
Neyse kibarlığından ve yaşının küçük olduğunu tahmin ettiğimden ciddili cevap vereyim ablacım bu klozetten sperm bulaştı hamile kaldım yüzme havuzunda spermler içime hücum etti falan öyle bi dünya yok. O penis çatır çutur girecek, o sperm ulaşabildiği en uzak noktaya fışkıracaktaaaa senin yumurta hanımın keyfi yerinde olacaktaaaa, içine bi tanesini seçip döllenip hamile kalacaksın. Elinden bulaşan spermler daha klitorisin oralarda babaaağğ diyip ölürler. Sakin ol hamile falan değilsinTeşekkür ederim yorumun için
Değerli yoruöun için çok sağol. Ben adet geçmesine rağmen çok yoğun belirtiler yaşayınca bide bu ve bikaç buna benzer sitelerde okuyunca bu şekilde kalanları strese girip gerildim. Sormak aizin gibi bikenlerin fikrini almak istedimNeyse kibarlığından ve yaşının küçük olduğunu tahmin ettiğimden ciddili cevap vereyim ablacım bu klozetten sperm bulaştı hamile kaldım yüzme havuzunda spermler içime hücum etti falan öyle bi dünya yok. O penis çatır çutur girecek, o sperm ulaşabildiği en uzak noktaya fışkıracaktaaaa senin yumurta hanımın keyfi yerinde olacaktaaaa, içine bi tanesini seçip döllenip hamile kalacaksın. Elinden bulaşan spermler daha klitorisin oralarda babaaağğ diyip ölürler. Sakin ol hamile falan değilsin
Stres oldukça reglin gecikir hava değişimi, kist, enf. Bir suru sebebi var ama bu sebeplerin içinde hamilelik kesinlikle ve kesinlikle yokDeğerli yoruöun için çok sağol. Ben adet geçmesine rağmen çok yoğun belirtiler yaşayınca bide bu ve bikaç buna benzer sitelerde okuyunca bu şekilde kalanları strese girip gerildim. Sormak aizin gibi bikenlerin fikrini almak istedim
İçimi rahatlattınız. Enfeksiyon var dendi evet. Doğru , şu saatte ciddiye alıp cevp verdiğiniz için teşekkür ederim. Tamam düşünmeyeceğim artık ,yani umarımStres oldukça reglin gecikir hava değişimi, kist, enf. Bir suru sebebi var ama bu sebeplerin içinde hamilelik kesinlikle ve kesinlikle yok
İşte adet tarihinden önce olan ve normal adetten farklı seyreden kanama adet olmayabiliyor yazıyordu. Bende o normal herzamankinden farklı olunca çok gerildimAyrıca sen zaten regl olmuşsun 1 hafta önce
Yerleşme kanaması çok az ve pembe olur seninki o değil normal adet. Sorun yok rahat ol ama tutku yüksek bel pamukluyu unutmaİşte adet tarihinden önce olan ve normal adetten farklı seyreden kanama adet olmayabiliyor yazıyordu. Bende o normal herzamankinden farklı olunca çok gerildim
Hamile kalma ihtimalini düşünüp stres yaptıkça vücudunuzda da değişiklikler oluyor normaldirTeşekkür ederim tabiki öğretildi sürtünmeyle olamayacağı. Ama ben neden erken adet oldum hiç olmazdım neden bu karnım içi şiş gerildi neden göğüslerim renk değiştir belim niye ağrıyor dediköe strese girdim sormak istedim
Öyle mi dersin? Bilmiyorum ki yaHamile kalma ihtimalini düşünüp stres yaptıkça vücudunuzda da değişiklikler oluyor normaldir
Biz hamile kalmak istediğimiz için biz de acaba hamile miyiz diye düşündükçe reglimiz gecikebiliyor vücudumuz sanki hamile gibi davranabiliyor.Öyle mi dersin? Bilmiyorum ki yateşekkürler yorum için