• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil fikre ihtiyacım var kızlar?

ssafran

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2009
34
0
86
İstanbul
Kızlar, çook çok acil görüşlerinize ihtiyacım var. Evimizde ufaktan tadilat işlerine başladık. Tavanların, yerlerin vs. bakıma ihtiyacı var. Daha sonrasında kızıma bir oda takımı almayı planlıyorum. Problemse burada başlıyor. Evimi kısaca tarif edersem, mutfak, banyo ve wc çok çok küçük, yani ekstra bir alanım yok oralarda. Oturma odam ve yatak odam var. Oralarda da ekstra alanım yok, küçük odalar yani. Kapıdan girişimde olan alana yemek masamı sığdırdım mecburen. Hemen girişte bir yemek masası saçma oldu ama mecburen öyle oldu. Ve kalan bir boş odam var. Kızımın odası. Sorun ise benim ardiye olarak nitelendirdiğim esyalar. Ütü maması, ütü, sandığım, çamaşır telim, çamaşır sepetlerim vs. vs. Yani her evde bulunan eşyalar. Ve bir araya geldiklerinde büyük yer kaplıyorlar. Bunları ortada görünmeyecekleri şekilde saklayacağım hiçbir alanım yok. Kızımın odasının bir bölümünü ayırıp bu eşyalar için bir dolap yaptırmayı düşündüm. Ama tadilat, oda takımı derken dolaba sanırım paramız yetmeyecek :( Daha ucuz çözümler düşündüm, stor perdeyle gizlemek vs ama nihayetinde çocuk odası, güvenli olmaz. Yani ne yapacağımı bilemiyorum. Siz bu eşyalara nasıl çözüm buldunuz, bana bir fikir verir misiniz ?? Herkese şimdiden çook çok teşekkürler

Lütfen cevap kızlar ?? En azından siz bu eşyaları nasıl saklıyorsunuz ayak altından, bunu öğreniyim ? Belki bir fikir olur bana. Bebeğimi uyutmam lazım ama ilk fırsatımda cevaplarınızı okuyacağımm :)

selam
çocuk odasındaki fazla eşyalar toz kaynağı, alerjen üreteceği fikrindeyim
banyonuza perde düşünseniz
ya da cam balkonla kiler yapabilirsiniz

Kızlar, çook çok acil görüşlerinize ihtiyacım var. Evimizde ufaktan tadilat işlerine başladık. Tavanların, yerlerin vs. bakıma ihtiyacı var. Daha sonrasında kızıma bir oda takımı almayı planlıyorum. Problemse burada başlıyor. Evimi kısaca tarif edersem, mutfak, banyo ve wc çok çok küçük, yani ekstra bir alanım yok oralarda. Oturma odam ve yatak odam var. Oralarda da ekstra alanım yok, küçük odalar yani. Kapıdan girişimde olan alana yemek masamı sığdırdım mecburen. Hemen girişte bir yemek masası saçma oldu ama mecburen öyle oldu. Ve kalan bir boş odam var. Kızımın odası. Sorun ise benim ardiye olarak nitelendirdiğim esyalar. Ütü maması, ütü, sandığım, çamaşır telim, çamaşır sepetlerim vs. vs. Yani her evde bulunan eşyalar. Ve bir araya geldiklerinde büyük yer kaplıyorlar. Bunları ortada görünmeyecekleri şekilde saklayacağım hiçbir alanım yok. Kızımın odasının bir bölümünü ayırıp bu eşyalar için bir dolap yaptırmayı düşündüm. Ama tadilat, oda takımı derken dolaba sanırım paramız yetmeyecek :( Daha ucuz çözümler düşündüm, stor perdeyle gizlemek vs ama nihayetinde çocuk odası, güvenli olmaz. Yani ne yapacağımı bilemiyorum. Siz bu eşyalara nasıl çözüm buldunuz, bana bir fikir verir misiniz ?? Herkese şimdiden çook çok teşekkürler

Arkadaşım anladığım kadarıyla 2 tane tuvalet var dimi? Eğer doğru anladıysam küçük tuvaleti kapatıp orayı kiler yapmanı öneririm. Biz de yeni taşınacağımız evde küçük tuvaleti kapatıp kiler yaptırıyoruz.

Canım benim benim tavsiyem. Bir süreliğine perde ile örtmen daha sonra paran olduğunda bu dediklerin çözümleri düşünürüz. Aslında çözüm çok ama maliyeti biraz yüksek olacağından sanırsam buda sizin işinize gelmez :)

Benimde ev büyük ama böyle eşyalariçin ekstra oda şart ütü masamı yatak odasında dolabın yanına şıkştırıyorum çamaışr telimi de doap arkasına yazın balkonda zaten elektrik süpürgemi yatak odasında ki dolabın içinde yer açtım orda böyle yani koltuk arkaları dolap yanları olur,benim yatak odamda duş var şimdilik oraya oğlumun kaldırdığımız eşyaları ıvır zıvr var bende yazın arka balkonu kapattırıcam en güzeli kapalı balkonda muhafaza oluyor sandığımı bile koyucam ora ya inşaallah.

Bu eşyalar için bir dolap yaptırmana gerek yok.
IKEA ya git. Bu eşyalar için dolaplar var. Fiyatları da çok makul..
Seni idare etsin yeterli bence.. Perde çözüm değil.

Bu dalobıda Balkonda konumlandırırsan Kışın problem olur senin için cancağızım.

Sevgi ile kal..

çocuğunuzu seviyorsanız çocuk odasında asla çamaşır kurutmayın ve ütü yapmayın ! çocuğunuz ilerde astım olabilir. küçük tuvaleti kiler olarak kullanın ben öyle yapıyorum.

Back
X