Kızlar, çook çok acil görüşlerinize ihtiyacım var. Evimizde ufaktan tadilat işlerine başladık. Tavanların, yerlerin vs. bakıma ihtiyacı var. Daha sonrasında kızıma bir oda takımı almayı planlıyorum. Problemse burada başlıyor. Evimi kısaca tarif edersem, mutfak, banyo ve wc çok çok küçük, yani ekstra bir alanım yok oralarda. Oturma odam ve yatak odam var. Oralarda da ekstra alanım yok, küçük odalar yani. Kapıdan girişimde olan alana yemek masamı sığdırdım mecburen. Hemen girişte bir yemek masası saçma oldu ama mecburen öyle oldu. Ve kalan bir boş odam var. Kızımın odası. Sorun ise benim ardiye olarak nitelendirdiğim esyalar. Ütü maması, ütü, sandığım, çamaşır telim, çamaşır sepetlerim vs. vs. Yani her evde bulunan eşyalar. Ve bir araya geldiklerinde büyük yer kaplıyorlar. Bunları ortada görünmeyecekleri şekilde saklayacağım hiçbir alanım yok. Kızımın odasının bir bölümünü ayırıp bu eşyalar için bir dolap yaptırmayı düşündüm. Ama tadilat, oda takımı derken dolaba sanırım paramız yetmeyecek
Daha ucuz çözümler düşündüm, stor perdeyle gizlemek vs ama nihayetinde çocuk odası, güvenli olmaz. Yani ne yapacağımı bilemiyorum. Siz bu eşyalara nasıl çözüm buldunuz, bana bir fikir verir misiniz ?? Herkese şimdiden çook çok teşekkürler