Acil fikirleriniz lütfen :)

gecekusu

Guru
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2008
1.041
39
323
İstanbul
Kızlar malum yılbaşı geldi , eşimin iki yeğenine hediye almak istiyorum. 16 ve 13 yaşlarında kızlar.

Özellikle 16 yaşındaki küçük hanıma cilt bakım ürünü almayı düşündüm ama hangi markayı seçmeliyim bilemedim. Clear & clear , Nivea , Neutrogena düşünüyorum. Migros tan alacağım , yakında süper bir kampanyaları olacakmış faydalanmak istedim.

Diğer , 13 yaşındaki küçük hanımın alerjik bir yapısı var , bu nedenle cilt bakım ürünü problem olabilir. Ona da ne alsam bilemedim.

Bu arada birkaç gün sonra Migros kozmetik reyonu süper bir kampanya yapacakmış bence takip edin. :)

bence önce bir kozmetiğe gidip oradan alacakmış gibi bilgi al. clear clear gençler için diye biliyorum. cildin de problem yoksa hafif bir günlük temizleme jeli ve nemlendirici krem olabilir. 16 yaş için önerim. hafif bir parfüm ya da deodorant da hoş olur.
diğer küçük hanım için hafif hoş bir deodorant alabilirsin. she ve nevea koku olarak çok hoş. she de mavi ve mor rengi benim favorim. süslenmeyi seviyorsa şeffaf mascara, ten rengine göre açık pembe lip gloss ya da parlatıcı olabilir.
benim de yeğenim 14 yaşında. süslüdür biraz. 1 senedir kalem rimel ve ruj kullanıyor.

Teşekkürler :)

Clear&Clear in ikili seti vardı ; temizleme jeli ve tonik. Fiyatı 20 idi. Kampanya ile 10 TL olacakmış , onu düşüneyim o zaman. Başka ürününden almak gerekir mi başlangıç için , gerçi çok problemli değil cildi ama...

Parfüm ve deo set aldım geçenlerde ikisine de , olmaz tekrar yani.

Küçük olana makyaj yasağı kalkmadı daha , rimel olmaz. Lip glosslar ise gani , nivea nın her rengi var. :)

ben o yastayken en cok neye sevinirdim diye bir dusunduyorum da;

sac urunleri de alabilirsin buyuk olana,

sekillendiriciler olabilir mesela. kopuk sprey vs.

cilt problemli değilse yeterli olur bence. ama cildin nemlenmesi için kremde gerekli diye düşünüyorum. yine yaşına uygun hafif bir krem olabilir.
saç için köpük ve sprey de güzel fikir
küçük hanımın makyaj yasağı varsa başka ne olabilir?
kozmetik ürün alman şart değil sanırım.
yaşına uygun hoş bir çanta olabilir. cüzdan, atkı bere takım, süslü çorap tayt giyiyora tay üstüne çorap olabilir. hello kıty saat olabilir.
tarzına uygun sweat olabilir.
çalışma masasına ya da odası için masa saati, müzikli kutu
kırmızı çamaşır takım yaşlarına uygun esprili.
aklıma bunlar geldi şimdilik. ay ne zor hediye almak!
ha birde buda vitrinde gördüm bkrem rengi polar pijama takımı üzerinde noel baba resmi vardı. noel babanın altına ho ho ho yazıyor. çok şirindi.

canım bodyshopta çok güzel yılbaşı setleri var öneririm.. kampanyada var 3 al 2 öde diye ama daha uygun bir şeyler arıyorsanız, herhangi sevdiin bir markadan renk vermeyen kokulu dudak balsamları oluyo onlardan alabilirsin, birer tane de toka, taç öyle bir şey alabilirsin.

lorealin yüz temizleme jeli 14 yas grubundan itibaren kullanılabiliyormus
banada ykm deki reyonda duran bayan söylemişti ben makyaj temizliğinden sonra kullanıyorum
gerci ama memnunum cok sade ve sabunsuz..
sen yinede almadan sor istersen yanlıs olmasın..

3613_buyuk.jpg

Tamam o zaman bir de nemlendirici alıp büyüğün hediyesini tamamlayayım , loreal in fiyatlarına da bakarım iki markadan birini alırım. Ohh biri halloldu :)

Küçük olan ablasının hediyelerini görünce kendininkini pek sevmeyecek ama artık ona da kozmetik dışı birşeyler bakayım.

Bodyshop un kampanyası da güzelmiş aslında ama sanırım daha pahalı olur , yine de bakmayı ihmal etmeyeceğim.

Hepinize teşekkür ederim , rahatladım.

Bu arada kızlara alıpta anne-baba için almamak olmaz , onlara da hoş birşey buldum belki size de fikir olur ; yine migros ta buldum sıcak su torbası . Üzerinde kılıfı var , pelüş sevimli bir ayıcık , Çok eğlenceli bir hediye :)

Back