acil fikir

mavi0

rabbihebliminessalihin
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2009
1.077
2
Halı seçmeyi bir türlü beceremedim lütfen yardım edin
Bu halı uygunmu
Yada nasıl bir şey olmalı
Anlayan arkadaşlar bir el atabilirmi

Eklentiler

• DSC_0013.JPG
    DSC_0013.JPG
    118,1 KB · Görüntüleme: 484
  • DSC_0009.JPG
    DSC_0009.JPG
    118,2 KB · Görüntüleme: 497
  • DSC_0012.JPG
    DSC_0012.JPG
    178,9 KB · Görüntüleme: 463
Ben beğenmedim çok garip duruyor.daha minik cicekli pastel tonlu birşey olabilir.

Koltuğunuz bu tondaysa çok uyumsuz, sırf kırlentlere uysun diye halı modeli alınmaz. Başka modellere yönelin.

Bence çok uyumsuz biraz daha sade ve açık tonlarda bir halı olmalı.

Teşekkür ederim yorumlar için bugün bakıcam tekrar inşallah becerebilirim

Acaba bu nasıl

Eklentiler

• DSC_0020.JPG
    DSC_0020.JPG
    91,9 KB · Görüntüleme: 404
Halı krem aslında ama biraz açık durdu bende anlamadım..eşim birdaha değişim istemem diyor mecbur kullanıcam galiba :KK43:

Peki bu olmuş mu acaba. Koltuk takımı ndan nefret ettim yaa..

Eklentiler

• DSC_0025.JPG
    DSC_0025.JPG
    118,2 KB · Görüntüleme: 107
  • DSC_0024.JPG
    DSC_0024.JPG
    88 KB · Görüntüleme: 112
  • DSC_0023.JPG
    DSC_0023.JPG
    90,2 KB · Görüntüleme: 107
Arkadaşlar bu işten anlayan bayanlar bi bakıverin ne olur... Bu son şansım eğer uymadıysa son kez değişime gitcem... Kafayı yemezsem iyidir... Maalesef anlamıyorum bu dekorasyon işinden,uyumdan filan

koltuk üzerindeki pembe örtüleri saymazsak son halı en uyumlu olan bence.örtüleri kirlenmesin diye seriyorsunuz herhalde ama bence kahve yada krem tonlarında örtü sererseniz koltuk ve halının uyumu daha çok belli olacaktır

Peki bu olmuş mu acaba. Koltuk takımı ndan nefret ettim yaa..
Umarım bu halıyı değiştirmezmişsinizdir, halıya bayıldım. Aldıklarınız içinde en uyumlusu da bu. Diğer halılar gerçekten kötüydü. Ortaya beyaz bir sehpa öneririm.

Arkadaşlar çok teşekkür ederim yorumlar için örtüleri kızım olduğu için seriyorum. Çok kirletiyor. Aslında leke tutmayan bir kumaşı var ama yinede her dakka silemem diye seriyorum...

X