Yatak Odası Dekorasyonu Acil Fikir

heideee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2011
20
1
Arkadaşlar salon takımı aldım ama yatak odası kararında kaldım çok kararsızım neyapsamm ????
iki model arasında bana lütfen bir fikir akıl verin zaman azaldı seçmem lazım
1.istikbal yatak odası country tarzı

2.iderden yatak odası beyaz sürgülü
(salon takımımda iderden bu tarz )

Merhaba her iki modelde güzel.Bende evi değiştiriyorum bütün evin mobilyaları modern tarzda yeni modellerle değiştiriliyor.Bende bütün evi country tarzda yenilemek istemiştim.Ama bu kez olmadı bende bu isteğimi sadece yatak odasında kullandım.Country tarz özellikle yatak odasında oldukça güzel oluyor uygun dekorasyonla.Eğer country tarz ilgi alanınıza giriyosa kesinlikle birinci olanı seçin derim ama yok farketmez country olup olmamamısı o zaman 2,modeli seçin..

Bence ikincisi ilkinden sıkılma ihtimaliniz yüksek. Tabi zevkler farklı yine de siz bilirsiniz.

Bencede birinci takım country olan. Zaten salon takımın 2. Gibi modernmiş. Bence farklılık olsun aynı konsept olmasın. Bayılıyorum country modellere. Evin her köşesine uyumlu geliyo bana göre. Ben olsam 1.yi alırdım :)
fiyatlarını merak ettim her ikisininde söyleyebilirmisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…