acil fikir verirmisiniz. hangisini alayım.

ceylaan1988

Guru
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2010
2.216
742
Kizlar cok az zamanim kaldi doguma yetismesi icin bu 2 takimdan birini siparis vermem lazim.
Sizce hangisi daha şık. Resimleri detayli attim kizlar netlik icin simdiden tesekkuler hepinize.

eger 2.ci takimda karar verirsem pembeli olanini dusunuyorum. Oda bu.

Son düzenleme:
2 yorum 2 farkli takim
Pembeli olani alirsam 3 lunun 1 ini gri yapup
berjerleti pembe yapsammi diyorum. Gri pembe kombini yani.
1.yide cok begendim yaaa.
2.cininde modeli degisik gibi

2.si daha güzel bence. Hem doğuma gidiyorum yazmışsınız. Ordan aklıma geldi ikincisinin tekli koltuklarının yan kısımları daha sağlıklı olur bebeğiniz tırmanmaya başlayınca

1. Koltuga daha sicagim bende. Sanirim rengi bej gibi. Ama ben 3 luleri koyu gri yapsam mavi olan berjeride soft pembe yada fuşya murdum gibi canli bi renk. Nasil olur

Yaptırdınız mı bilmiyorum ama kesinlikle birinci çünkü ikincide sırt kısmı kısa olduğundan yastık hep yamuk duruyor. Öyle bi takım aldım şuan çok pismanim. Birincide sırt yüksek durusu daha düzgün yine de son karar sizin ama ikinci görsel olarak spor hoş ama dediğim gibi kullanışsız .

Tedekkur ederim yorumunuz icin 1. Ye karar verdik daha rahat oldugu icon. 2. Takim cok hos ama sert ve kolu yok yasalanamiyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…