• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlaklar acil fikir verin lütfen!!

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
Counturbex kullnadım faydasını çok gördüm ama ben çatlak için değil yüzümde kocaman bir iz oluşmuştu düşme sebebi ile doktor yüzünde iz kalacak dedi ama bu ilacı kullandım yüzümden nokta kadar bişi kaldı belli belirsiz oda,ama çatlaklara faydasını bilemiyorum bir iki kere sürdüm çatlağıma sanki iyi gelmedi bıraktım bende tabi çabuk pes ettim bilmiyorumkismile

ben bu sefer pes etmicem inşallah
acnelys madecassol onları 2 hafta düzenli kullndıktan sonra yüzülmeye başlıyo cilt hemde nasıl bi de kaşıyo offf derinimi yırtasım gelirdi kaşırken sonra iz kalıcak die onu bıraktım acnelys i

fresa ben öyle çok değil biraz sürüp iyice yediriyorum biraz masaj yapıyorum...

merhaba kızlar.. benim çatlaklarım hafiften incelmeye başladı farkediyorum....

sanırım iyi geliyooooooo :))

pnrarsln sen ne kadar zamandır kullanıyosun??
benim bacaklarım hafiften soyulmaya başladı

ben 3-4 ay önce kullnmıştım ikisini sonra acnelys çok kaşındı iz kalıcak die bıraktım 1 ay faln kullndm
şimdi tekrar başladım 20 gün falan oldu

kalçalarımdaki çatlakların çoğu geçti diyebilirim ama onlar derin değildi. dizimin arka tarafındakiler 2-3 yıllık belli bi bölümü. 1 aydır kullanıyorum kremleri ama orda pek faydası olmadı. incelme var gibi biraz ama geçer mi acaba? mafoldumben

http://www.kadinlarkulubu.com/catlaklar-nedenleri-cozumleri/395830-deneyimlerimcatlaklar.html Canım benim açtığım topiğide takip et derim ben.Cildim pul pul dmkülüyor dedin ve çatlaklardan şikayet ediyorsun.Aynı problem bendede vardı şu an çok mutluyum.Çaresini bulduğum için. :)

uzun süredir yazmıyodum, güzel haberlerle geldim...
bayadır kullanıyorum kremleri ve gerçekten faydasını gördüm. kalçalarımdaki çatlaklar dikkatli bakılmadıkça pek görünmüyo bile...
sürekli ayna karşısında baktığım için farkı iyice görebiliyorum :1:

kullanmaya devaaamm :52:

ayrıca yosun sabunu da çok iyi geliyomuş, cildi yeniliyomuş, selülit derdi olanlar kullanabilir çok faydası varmış. (gerçi benim o derdim yok ama)
bende cildi yeniliyor, güzelleştiriyor diye duşlarda kullanmaya başladım...

bu medeassol var ya mükemmel bişey 2.5 ayır kullanıyorum haftada 1-2 defa aksattığım olabiliyo ama inanılmaz faydası var :86:
harita gbi derler ya kalçam ve göğüslerim o şekildeysi şimdi kimi yerler silindi kimi yerlerse az belirgin :nazar::nazar::nazar::nazar:
yaza kadar devam edicem Allahım çok şükür o kadar rahatsız oluyodum ki :nazar::nazar::nazar:

Back
X