• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil fikir bekliyorum

sutlukawe

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2008
1.692
4.218
733
İstanbul
$IMG-20131209-WA0000[1].webp
kızlar duvar kağıdı yaptırdım, kağıt kodlarını vermiştim ben işteyken getirip yaptı ustalar. ben bu kağıdı seçmemiştim, aynı desenin altın sarısı ve krem karışımını seçmiştim ama yanlışlık olmuş. şimdi mobilyalarım kahve krem duvar kağıdının bu şekilde olması hiç olmamış di mi? dünden beri bunu düşünüyorum napsam diye..

Canım resimde hiç kötü durmuyor doğrusu.Resim net ise eğer öyle tuhaf bir görüntü yok.Sizin seçtiğiniz kağıt olmadığından dolayı canınız sıkılmış ondan uymamış gibi geliyor olabilir .Hayırlı olsun.

Gördüğüm kadarıyla,duvarkağıdınız gümüş rengi ve krem rengi.Bence hiç kötü durmamış.
Duvara birkaç krem rengi çerçeve,şifonyerin üzerine 1-2 gümüş obje,gümüş rengi bir avizeyle çok şık bir bütünlük yakalayabilirsiniz.
Renk vermek isterseniz pastel pembe hoş durur diye düşünüyorum.
Pastel pembe güneşlik,1-2 pembe aksesuar,krem rengi veya pembe yatakörtüsü olabilir.

Gördüğüm kadarıyla,duvarkağıdınız gümüş rengi ve krem rengi.Bence hiç kötü durmamış.
Duvara birkaç krem rengi çerçeve,şifonyerin üzerine 1-2 gümüş obje,gümüş rengi bir avizeyle çok şık bir bütünlük yakalayabilirsiniz.
Renk vermek isterseniz pastel pembe hoş durur diye düşünüyorum.
Pastel pembe güneşlik,1-2 pembe aksesuar,krem rengi veya pembe yatakörtüsü olabilir.

duvar kağıdı gümüş ve beyaz, oda daha once hep kahve krem agırlıklı oldugu ıcın halım falan da ona uygun ama degısıklık yapabılırım. aksam gıdınce odanın butun halını cekıp koyayım net bellı olsun daha rahat yorum yapılabılır herhalde

güle güle kullanın bencede kötü olmamış gayet ferah duruyor..hem krem rengi olsaydı boğabilirdi odayı...bende duvar kağıdı yaptırmayı düşünüyorum da sakıncası yoksa ne kadar maliyeti olduğunu söyler misiniz...

Back
X