Ahhaha bende o sanardimAy şu profilindeki gibi yapsana saçını, onu hep sen sanırdım limoncu
hhehe gecen sene öyleydim cnm valla ama sarı cok bakım istiyo beyeaz tenliyim makyaj istiyor saclarım kabarık fön istiyor ooo onla mı ugrascam hep :))Ay şu profilindeki gibi yapsana saçını, onu hep sen sanırdım limoncu
o zamn en guzeli benim gibi doğal olmak, bi damla boya yok saçımda ve bu yuzden çok sağlıklı kaliteli saçlarımhhehe gecen sene öyleydim cnm valla ama sarı cok bakım istiyo beyeaz tenliyim makyaj istiyor saclarım kabarık fön istiyor ooo onla mı ugrascam hep :))
Cilabide ben bisey duydum boya yerine bisey yapıyolardı neydi adı yaa parlaklık vermesi icin offfffff unuttum
heee cila bu daha iyi diyolar en azından boya gibi zarar vermez ama benim 40 gün oldu sanki simdi yapılmaz boya üstüne mi cila yapılır daha kalıcı olsun diye
şşşşşşşş suss işim cok acildi amaLimoncu gene azar yiycen mune gelir simdi alakasiz yere actin konuyu diye:)
Normal boya saça zarar vermez aynı gün iki kez boyadigimi bilirim açma işlemi olmadığı sürece boyayblrsin cila boyadan sonra canlı parlak dursun die uygulanıyorheee cila bu daha iyi diyolar en azından boya gibi zarar vermez ama benim 40 gün oldu sanki simdi yapılmaz boya üstüne mi cila yapılır daha kalıcı olsun diye