Bebek İkinci El ACİL... elektrikli pompa arıyorum

cemo01

Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2013
71
0
16
Adana
kızım 3.ayına girmak üzere lakin benm sütüm nedense azaldı bebeğim emiyo ama gelmiyo oda yorulup bırakıyo mama denedim onuda kabul etmiyo anca uyku arasında içiyo ama ben mama vermek istemiyorum acaba biberonmu almıyo dedim manuel denedim sağdım az çıktı ona itirazı olmadı elektrikliler daha pratik ve göğsü uyardığından süt üretimini arttırdığndan dolayı acil uygun fiyatlı işimi görecek bi pompa arıyorum. yardımcı olmak isteyenler fiyatı ve markasınıda yazarlarsa çok sevinirim. kızım açlıktan bitap düştü teyzeleri yardım (

tşk ederim ameda bildiğim kadarıyla fiyatı yüksek bi ürün cnm medelana da baktım çok istiyorsun vede çok ses çıkarıyo diye biliyorum ben o model alırsam daha düşük bi fiyat isterim bütçem 50-80 arası çünkü yinede yardımcı olmaya çalıştığınız için çk tşkr ederm.

tabi sen bilirsin yinede peki sen ne kadar verirsin merak ettim,belki anlaşırız

tabi sen bilirsin yinede peki sen ne kadar verirsin merak ettim,belki anlaşırız

hayatım geçenlerde sahibinden.com da bakınırken medela 50tl ydi istersen sende bakabilirsin yorumları okuyunca vazgeçmiştim almaktan lansinohu tercih etmiştim burdan bulurum diye temenni ettim ama sende eğer o paraya verirsen senden alabilirim medelayı baktım resimlerine temiz kullanmışsın belli ama yok dersen medela düşünmüyorum zaten...

tamam kargo sana ait 50 tl olur.(hala almadıysan tabi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…