Acil !! Ecolinn genel temizleyici kullanan arkadaslar yardımmmm

• Konu Sahibi Konu Sahibi blk10
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

blk10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2012
968
1
46
arkadaslar ecolinn genel temızleycı aldım.çamasır makınasında kullanmak ıstıyorum ama baska kımyasal urunlerle kullanmayınız dıyor.makınada nasıl kullanacagız!!!deterjan koymadanmı ecolını koyacagız ya kafam karıstı!!!deterjanla karıstıranıda duydum :(((lutfen yardımcı olabılrmısınız

cnm yardımcı olmayı çok isterdim ama ürünü ilk kez duydum ama sanırım organik bir ürün yanılıyor muyum?
ben de amway kullanıyorum o da o trz ürün olduğu için ve kullanma amacımın kimyasallardan uzak durmak olduğu için tek basına kullanıyorum o tarz ürünleri.

Çamaşır makinesinde kullanacaksın sanırım camasır sodayıyla kullanabilirsin. bir kereliğine dene bakalım nasıl yıkayacak camasırlarını. doğaya ve vucudumuza kıymet vermek acısından bu tarz ürünleri destekliyorum. eskiden konstre bilindik toz deterjanlardan kullanırdım inan asarken bile kokusundan mahvoluordum ki görmesek de camasırlarda kalıntısı cok kalıyor.
organik bir ürünse bir dene bakalım nasıl yıkayacak

bunu sitesinden buldum umarım yardımcı olur

DOĞAL ÇOK AMAÇLI TEMİZLEYİCİ 1 LT

KULLANMA TALİMATI : Güçlü konsantre yapısı nedeniyle ölçülü kullanılması önerilir. Temizlenecek yüzeyin kir yoğunluğuna bağlı olarak 1 lt su içerisine 5-20 damla kullanılabilir. Kimyasal tepkime oluşacağından başka bir temizleyiciyle karıştırmayınız. Koruyucu olarak formaldehit (kansorojen etkili madde) içermez. Anyonik, Nonyonik, Amfoterik bazlı bir üründür. Tuz içermez. EDTA içermez.

Doğal temizlik seriside, yoğunlaştırılmış konsantre formülü ile biodegradable mucizesidir. İçeriği evinizi temizlemek, sizi ve doğayı korumak için zenginleştirildi. Ağır kimyasal içerikli ürünler sadece toprağı ve su kaynaklarını değil, soluduğumuz havayı da tehdit ediyor. Çevreyi ve insan sağlığını tehdit eden ürünler yerine, ev temizliği konusunda çevreye karşı sorumlu biyoçözünür ürünler tercih etmeliyiz. Doğada yüksek çözünürlüğe sahip Ecolinn temizlik ürünleri, çevre bilincine duyarlı tüketicilere hitap ediyor. Doğal Çok Amaçlı Temizleyici; konsantre ve çok etkili bir temizleyicidir. Doğada hızla çözülebilme özelliği sayesinde sıradan temizleme maddelerinin aksine doğaya ve tüm canlılara dost bir üründür. İçeriğindeki etkin maddeler sayesinde cildi tahriş etmez ve temizlenen yüzeyde zararlı kalıntılar bırakmaz. Hoş ve kalıcı kokusu sayesinde temizlikten sonra bahar esintisi yaratır. Etkin temizliği, çevreye duyarlı ve zengin içerikli formülüyle , doğaya saygılı temizlik yaklaşımı demektir. (Petra rnleri Doru Yer petraurunleri.gen.tr PETRA Dnyas)

cnm yardımcı olmayı çok isterdim ama ürünü ilk kez duydum ama sanırım organik bir ürün yanılıyor muyum?
ben de amway kullanıyorum o da o trz ürün olduğu için ve kullanma amacımın kimyasallardan uzak durmak olduğu için tek basına kullanıyorum o tarz ürünleri.

Çamaşır makinesinde kullanacaksın sanırım camasır sodayıyla kullanabilirsin. bir kereliğine dene bakalım nasıl yıkayacak camasırlarını. doğaya ve vucudumuza kıymet vermek acısından bu tarz ürünleri destekliyorum. eskiden konstre bilindik toz deterjanlardan kullanırdım inan asarken bile kokusundan mahvoluordum ki görmesek de camasırlarda kalıntısı cok kalıyor.
organik bir ürünse bir dene bakalım nasıl yıkayacak

arkadasım arkasında baska bır deterjanla asla karıstırmayınız yazıyor o yuzden camasır sodasıyla kullanamam :(bende ondan merak etıımmmm

arkadasım arkasında baska bır deterjanla asla karıstırmayınız yazıyor o yuzden camasır sodasıyla kullanamam :(bende ondan merak etıımmmm

hımm anladım oyleyse hiçbir deterjanla kullanmayacaksın demek ki

Back
X