Acil durum

Gzc1708

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2018
84
15
3
37
Mrb 4defa hamilelik yaşadım 4dunde de düşük ve kürtajla sonuçlandı ve yine hamileyim bugün coraspin 4000lik progestan200luk ve coraspin 100luk başladım. Ve daha dün öğrendim hamile olduğumu şuan aşırı baş dönmesi yaşıyorum progestan i daha önce de kullandım ve ilk kezbu sorunu yaşıyorum normal mi aynı bu durumu yaşayan varmı lütfen acil dönüş yapın

Öncelikle hayırlı olsun inşaallah bebeğiniz size sımsıkı tutunur bu defa bu arada Progestanın daha önce ki kullanımlarınızda baş dönmemesi normal değilmiş ki ben ne zaman kullandıysam Leyla gibi olmuştum ve acayipte uyku yapıyor

Onu fitil olarak da kullanabilirsiniz, vajinal

Protestan yapar başka donmesi

Kuzu Kuzum ben 4. Ayıma kadar kullandım ve bu etkiler hiç azalmadı. Bunlar progestanın yan etkisi sabah eşim işe giderken ve gece yatmadan önce içip uyuyarak geçirdim bu etkileri. Vajinal kullanım önermem erimiyor tam olarak

Progestanin ya etkilerinden biridir bas dönmesi 200 mg verdiklerinde 15 20 dk kendime gelemiyorum ben

Çok tsk ediyorum aynen bende böyleydim ama daha öncekilerde böyle yapmamıştı

Cok teşekkür ederim rabbim her isteyene nasip etsin sizlerinkini de bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…