Çocuk Hastalıkları acil durum yardım lütfen!!!

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

35papatya

Duruşunuz,duruş belirler.........
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2008
836
75
318
oğlum bu gün bir aylık oldu.ama iki gündür günde üç defayı geçmemek kaydıyla çeşme açılırcasına ishal yapıyor.15-20 dakikada bir bunu yapmadığı için ishal denmez deniyor.şimdi bezini açtım foşurt diye ishal gitti.patates yedim,tuzlu ayran içtim sizce ne yapmalıyım? bu arada bebeğim anne sütü ile besleniyor.

geçmiş olsun canım rengi koyu ise dr a götürmeni tavsiye ederim...
hatta rengine falan bakma sen yinede bir dr a götür....

bekleme doktora götür derim. rotavirüs olabilir mi? olmas sanırım. ama doktora götür derim. ishal öyle küçümsenecek birşey değil. daha bebeşiin küçük . iyi günler de büyüt bebişini. hayırlı uğurlu olusn

Başkalarından duymuştum.Ben yapamadım.Çünkü kızım iki ay emdi.Havalar sıcak olduğunda (zaten vücudumuzda cısak) gögüsler deki sütte sıcak oluyormuş.Bebekte onu emince biraz isal olabiliyormuş.Ama vücudunda su kaybına neden olduğu için doktora götürmende fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…