• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil durum, oğlumun ateşini nasıl düşüreceğim bi bakın lütfen.. :(

gazeldustubaglara

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2012
10.411
2.199
248
kızlar 5 yaşında oğlum hastalandı bugün.. gece istifra etmişti.. sabah da ateşlendi.. doktora götürdük.. ilaç falan verdi.. eve geldik. ilaçlarını içirdim. ılık bi banyo yaptırdım.. uyudu.. az önce uyandı ateş yükseliyor yine.. 39 olmuş.. tekrar banyo yaptırsam busefer de iyice üşütüp daha beter hasta etmekten korkuyorum.. hava soğuk burda yağmur da var.. zaten üstünü bile örtmüyorum..bez ıslatıp eklem içlerine koltuk altlarına koyuyorum..
ateş düşürmek için başka ne yapabilrim??

Cok gecmis olsun bilirim insan ewladi soz konusu olunca cok panik oluyor... ustunu soyun bi atletle birakin islak bezlede dewam edin yapmaya zaten ilacta vermissiniz insallah duser birazdan.. tekrar gecmis olsun

kızlar 5 yaşında oğlum hastalandı bugün.. gece istifra etmişti.. sabah da ateşlendi.. doktora götürdük.. ilaç falan verdi.. eve geldik. ilaçlarını içirdim. ılık bi banyo yaptırdım.. uyudu.. az önce uyandı ateş yükseliyor yine.. 39 olmuş.. tekrar banyo yaptırsam busefer de iyice üşütüp daha beter hasta etmekten korkuyorum.. hava soğuk burda yağmur da var.. zaten üstünü bile örtmüyorum..bez ıslatıp eklem içlerine koltuk altlarına koyuyorum..
ateş düşürmek için başka ne yapabilrim??

Ateş düşürücü vermedi mi doktor .

Cok gecmis olsun bilirim insan ewladi soz konusu olunca cok panik oluyor... ustunu soyun bi atletle birakin islak bezlede dewam edin yapmaya zaten ilacta vermissiniz insallah duser birazdan.. tekrar gecmis olsun

allah razı olsun canım.. panik biri değilim ama evlat sözkonusu olunca insan afallıyor :(
atletle duruyor zaten şuan. üç kaşık çorbayı zor içirdim.. ateş düşürücü verdim.. yatıyor şuan. bezle ıslatıyorum sürekli.. inşallah düşer.. çok sağol canım

Geçmiş olsun.
Ateş düşürücü fitil varsa onu kullanın, hemen düşürür. Yoksa ateş düşürücü şurup verin tekrar.
Bir de ıslak bezi eklem yerleri dışında alın ve koltuk altına da koyun..

Iki ateş düşürücüyü dönüşümlü verin. Eklem yerlerine Islak bez koyun. Diz kapaklarının arkasına,bileklerine falan. Yetmezse bir ılık duş daha aldırın. Çok geçmiş olsun.

Canm çok geçmiş olsun yapalıcak herseyi yapmışsın zaten insiallah düşer kuzunun ateşi.
Eklem yerlerine falan ıslak bez koymaya devam et canm.
İnsiallah düşer ateşi ya evlat olunca konu insan bildiğini dahi unutabiliyor.

Geçmiş olsun.
Ateş düşürücü fitil varsa onu kullanın, hemen düşürür. Yoksa ateş düşürücü şurup verin tekrar.
Bir de ıslak bezi alın ve koltuk altına koyun..

fitil yok da şurup verdi doktor onu içirdim. inşallah düşer.. çok sağolun.. düşmezse diye korkuyorum.. eşimde yok şuan.. biraz afalladım..

Canm çok geçmiş olsun yapalıcak herseyi yapmışsın zaten insiallah düşer kuzunun ateşi.
Eklem yerlerine falan ıslak bez koymaya devam et canm.
İnsiallah düşer ateşi ya evlat olunca konu insan bildiğini dahi unutabiliyor.

aynen canım görsen şuan kız çocuğu gibi hissediyorum kendimi :( kaç senelik anne olmama rağmen.. soğuk kanlı biriyimdir ama evlat başka bişey .. düşer dimi birazdan.. düşmezse götüreyim mi tekrar..

Back
X