• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil durum Lütfen

osikologa gitmedim ama giden bir arkadasim vardi memnundu ama sanirim direkt psikolog randevusu alabiliyor muyuz? ben psiyatr yonlendurirse gidiliyor diye duydum. dogru mu sizin bilginiz var mi direkt randevu konusunda? ben ozel medipol hast gitmistim pskiloga memnundum.

osikologa gitmedim ama giden bir arkadasim vardi memnundu ama sanirim direkt psikolog randevusu alabiliyor muyuz? ben psiyatr yonlendurirse gidiliyor diye duydum. dogru mu sizin bilginiz var mi direkt randevu konusunda? ben ozel medipol hast gitmistim pskiloga memnundum.
Siz devlet için mi soruyorsunuz özeller için mi ? Ben devlet için sordum

Psikolğa direk gidemiyorsunuz diye biliyorum

Devlet psiloloğuna gidip memnun olan var mı?
Devlet hastanesinde psikiyatriye randevu aliyorsunuz.Psikiyatri uygun görurse sizi yonlendiriyor.Birde istanbulda yaşiyorsanız 153 hattinda psikoloji destek hatti var.Oradan bilgi alabilirsiniz.Size en yakın yere randevu veriyorlar ve seanslara onlarin uygun gordugu sayida gidiyorsunuz.

Devlet hastanesinde psikiyatriye randevu aliyorsunuz.Psikiyatri uygun görurse sizi yonlendiriyor.Birde istanbulda yaşiyorsanız 153 hattinda psikoloji destek hatti var.Oradan bilgi alabilirsiniz.Size en yakın yere randevu veriyorlar ve seanslara onlarin uygun gordugu sayida gidiyorsunuz.
Tamamen ücretsiz

Daha önce psikiyatriste gittim ama psikoterapiyi kendisi verdi bazı sıkıntılarımdan kurtuldum çok şükür

Devlet psiloloğuna gidip memnun olan var mı?
Ben... Allah Çiğdem hocamdan binlerce kez razı olsun. Frekansımız inanılmaz tutmuştu. Doğum sonrası hortlayan panik atak,anksiyete ve lohusa depresyonu için gidiyordum. Odasından çıkınca kuş gibi oluyordum. Ama ondan önce başka bir kadına gittim yine devlet psikologuydu,daha beter etti beni... Aklıma geldikçe hala sinirlerim bozulur.

Back