- 14 Eylül 2020
- 231
- 29
- 28
- 25
- Konu Sahibi meleksu001
Devlet psiloloğuna gidip memnun olan var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz devlet için mi soruyorsunuz özeller için mi ? Ben devlet için sordumosikologa gitmedim ama giden bir arkadasim vardi memnundu ama sanirim direkt psikolog randevusu alabiliyor muyuz? ben psiyatr yonlendurirse gidiliyor diye duydum. dogru mu sizin bilginiz var mi direkt randevu konusunda? ben ozel medipol hast gitmistim pskiloga memnundum.
Psikolğa direk gidemiyorsunuz diye biliyorumosikologa gitmedim ama giden bir arkadasim vardi memnundu ama sanirim direkt psikolog randevusu alabiliyor muyuz? ben psiyatr yonlendurirse gidiliyor diye duydum. dogru mu sizin bilginiz var mi direkt randevu konusunda? ben ozel medipol hast gitmistim pskiloga memnundum.
devlet icin sordum bende oyle biliyorum. psiyatr gerekli gorup yonkendirmesi lazim. gerekli gorurse... o yuzden gitmedim bende deevlettrki psikaytarda malum ilaci verip gonderiyirPsikolğa direk gidemiyorsunuz diye biliyorum
Psikolog diyorum ama ben psikoyatri demiyorumdevlet icin sordum bende oyle biliyorum. psiyatr gerekli gorup yonkendirmesi lazim. gerekli gorurse... o yuzden gitmedim bende deevlettrki psikaytarda malum ilaci verip gonderiyir
tamam anladim arkadasim gitti memnundu ama direk randevu alinmiyor iste paikyatr yonlemfirmesi gerek. yonkendirisr gidin yani arkadasim memnunduPsikolog diyorum ama ben psikoyatri demiyorum
bakirkoyde mazhar osman da gitmsiti o
o derece mi derken , evine yakin oldugu icin orasi da normal hastane.Bakırköy mü o derece mi
Devlet hastanesinde psikiyatriye randevu aliyorsunuz.Psikiyatri uygun görurse sizi yonlendiriyor.Birde istanbulda yaşiyorsanız 153 hattinda psikoloji destek hatti var.Oradan bilgi alabilirsiniz.Size en yakın yere randevu veriyorlar ve seanslara onlarin uygun gordugu sayida gidiyorsunuz.Devlet psiloloğuna gidip memnun olan var mı?
Tamamen ücretsizDevlet hastanesinde psikiyatriye randevu aliyorsunuz.Psikiyatri uygun görurse sizi yonlendiriyor.Birde istanbulda yaşiyorsanız 153 hattinda psikoloji destek hatti var.Oradan bilgi alabilirsiniz.Size en yakın yere randevu veriyorlar ve seanslara onlarin uygun gordugu sayida gidiyorsunuz.
Yok canım ben Adana da yaşıyorumTamamen ücretsiz
Bakirkoy deyince siz ben durumu çok kotü olarak algıladımo derece mi derken , evine yakin oldugu icin orasi da normal hastane.
yok yok :)Bakirkoy deyince siz ben durumu çok kotü olarak algıladım
Ben... Allah Çiğdem hocamdan binlerce kez razı olsun. Frekansımız inanılmaz tutmuştu. Doğum sonrası hortlayan panik atak,anksiyete ve lohusa depresyonu için gidiyordum. Odasından çıkınca kuş gibi oluyordum. Ama ondan önce başka bir kadına gittim yine devlet psikologuydu,daha beter etti beni... Aklıma geldikçe hala sinirlerim bozulur.Devlet psiloloğuna gidip memnun olan var mı?
Merhaba istanbulda mi gittiniz ve kime gittiniz? Ucreti nekadardi bende annem icin dusunuyorumDaha önce psikiyatriste gittim ama psikoterapiyi kendisi verdi bazı sıkıntılarımdan kurtuldum çok şükür
Yok amasyada gittim ilaç kullammak istemediğimi psikoterapi almak istediğimi söyledimMerhaba istanbulda mi gittiniz ve kime gittiniz? Ucreti nekadardi bende annem icin dusunuyorum