Acil durum lütfen cevap

can42

papatya
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2008
58
0
96
Konya
Arkadaşlar 20 kasımda doğum yaptım kırkımdan hemen sonra kanamam oldu.ocak ayında 3 defa kanamam oldu şubat ayında 2 defa biri kanama şeklinde diğeri adetti.mart ayında hala adet olmadım günüm geçti korkuorm bebeğim daha çok küçük başına böyle bişey gelen var mı.

Şubatta dogum yaptım yeni sayılır. Kırkımdan sonra benimde ara ara kanamalarım oluyo doktoruma sordum bunların normal oldugunu adet düzenimin normale dönmesi biraz zaman alabilecegini söylemişti.

Aynı sorunu bende yaşadım fakat kırkımdan sonra değil doğumdan 6 ay sonra. Doktor 1 ayda 2 den fazla ve yoğun olursa ilaçla tedavi olabileceğini, daha az olduğunda ilaca gerek olmadığını ve rahmin kendini toparlaması için gereken normal bir süreç olduğunu söyledi. Bence doktora kaç kere olduğu, yoğunluğu (şiddeti) ve kanama mı yoksa sadece lekelenme mi olduğunu konusunda detaylı anlatın, aklınızda soru işareti kalmasın.

Aynı sorunu bende yaşadım fakat kırkımdan sonra değil doğumdan 6 ay sonra. Doktor 1 ayda 2 den fazla ve yoğun olursa ilaçla tedavi olabileceğini, daha az olduğunda ilaca gerek olmadığını ve rahmin kendini toparlaması için gereken normal bir süreç olduğunu söyledi. Bence doktora kaç kere olduğu, yoğunluğu (şiddeti) ve kanama mı yoksa sadece lekelenme mi olduğunu konusunda detaylı anlatın, aklınızda soru işareti kalmasın.

Hayır yığun değildi aslında kafama takılan 2 ay adet olupta mart ayında günümün geçmesi acaba bu ay adet olmıcammı ama dün kahverengi bi lekelenme oldu tek korkum hamile olmak bebeğim çok küçük daha onunla başa çıkamıyorum ilincisini düşünmel istemiuorum ama rabbim verecekse onada karışamayız ne ypalım

Hayır yığun değildi aslında kafama takılan 2 ay adet olupta mart ayında günümün geçmesi acaba bu ay adet olmıcammı ama dün kahverengi bi lekelenme oldu tek korkum hamile olmak bebeğim çok küçük daha onunla başa çıkamıyorum ilincisini düşünmel istemiuorum ama rabbim verecekse onada karışamayız ne ypalım

mart ayı bende de 8 gün ileri attı ve yaklaşık 10 gün sürdü. normalde 5-6 günde biterdi. böyle böyle düzene girecek diyor doktorlar ama bilmiyorum düzene mi giriyoruz yoksa hepten düzensizleşiyor muyuz :31:

Back