• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil ‼️ Bebeği veya çocuğu şaşılık ameliyatı olan?

redappleee

Seni bekliyorum meleğim 🤱🏼👼🏻💕
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2021
1.956
4.514
83
Kızlar merhaba. Bebeği veya çocuğu şaşılık ameliyatı olan var mı ? Fikirlerinize ihtiyacım var

Merhaba, çocuğunuzun gözünde kayma dışında sorun varmıydı, yani göz numarası yüksekmiydi. Bir de ameliyat öncesi kapama tedavisi uygulanmışmıydı. Ne kadar süre sonra 2. Ameliyata gerek duyuldu
Benim kardeşim oldu
Gözünde çapraz kayma vardı
O yüzden geç yürüdü
Kapama ameliyattan sonra yapıldı
Şuan 5 buçuk hipermetrop
Bir gözünde katarak var iğne ucu kadar demiş doktoru
17 aylıkken oldu şuan 22 yaşında
Tek gözde kayma tekrar başladı
Ameliyat eden doktora tekrar ameliyat olmak için gittiğinde yüzde yüz düzeleceğinin garantisi veremem demiş

Benim kızımda 1,5 yaşında tek gözde içe kayma farkettik. Aynı zamanda göz tembelliği ve hipermotrop var. İki göz numarası arasında 2 numaradan fazla fark olduğunda kayma yapar demişti doktorumuz. 1 senedir kapama yapıyoruz ve gözlük kullanıyor. Fark 3 ten 1.5 numaraya kadar düştü ama gözlüksüz olduğunda akşam saatine doğru göz yorulduğu için kayma yapıyor. Hala düzelmediği için ameliyatı gündeme alalım dedi doktorumuz. Ama tekrar edebilir dedi bir süre sonra. Sizinki 21 sene tekrar etmiş kötünün iyisi bi durum daha erken tekrar edenleri de okudum. Rabbim hepsine şifa versin.

Benim kızım erken doğdu. İki gözünde de içe kayma var. Ameliyat olanlar süreçten bahsedebilir mi

Benim kızımda 1,5 yaşında tek gözde içe kayma farkettik. Aynı zamanda göz tembelliği ve hipermotrop var. İki göz numarası arasında 2 numaradan fazla fark olduğunda kayma yapar demişti doktorumuz. 1 senedir kapama yapıyoruz ve gözlük kullanıyor. Fark 3 ten 1.5 numaraya kadar düştü ama gözlüksüz olduğunda akşam saatine doğru göz yorulduğu için kayma yapıyor. Hala düzelmediği için ameliyatı gündeme alalım dedi doktorumuz. Ama tekrar edebilir dedi bir süre sonra. Sizinki 21 sene tekrar etmiş kötünün iyisi bi durum daha erken tekrar edenleri de okudum. Rabbim hepsine şifa versin.
Numarısının düşmesi güzel
Çok zor çocuktu kapama yaptırmadı sonra gözlüğü çıkarıp attı eğer düzgün kapama ve gözlük kullansaydı belki tek gözde de kayma tekrar etmeyecekti
Askerliği göz bozukluğu nedeniyle kolay yaptı
Ama iş hayatında problem yaşıyor
Makine üzerinden inen ürünlerin hatalarını göremeyip yanlış kutuya koyduğu için işinden çıkarıldı🤷‍♀️

Özgüvenini de düşürüyor maalesef göz kayması o yüzden istiyor ameliyat olmak😔

İnşallah şifa buluruz hem sizin yavrunuz hem kardeşim🙏

Back