Acil Dönüş bekLiyorum Lütfenn !

Rmyssymr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2015
7
0
86
30
Ya arkadaşlar fikrinize ihtiyacım var mayıs ve haziranda 18 temmuz da 15 ağustos ta 12sin de adet gördüm bu ay 3 gun daha düşer diye düşündüm 9 unda oLurum diye bekledim ve hala olmadım dün test yaptım negatif ama çok gecikti biliyorum erken ama canım çok cekiyo aseriyorum sanırım sizce ham iş miyim ?

Kan testi yaptirdin mi canım durum ne? İnşallah güzel haberdir :)

Bence kan testi yaptır kesin sonuç çıkar 5 ten yüksek hamişlik vardır :)

2 hafta gecikti çok umitliydim canim ama malesef regl gördüm yıkıldım resmen ya :-(
Çok zor biliyorum o yıkım ama üzme kendini, rabbim hayırlı zamanda versin inşallah... Olanda hayır vardır hem... Kaderimiz buymuş diyip razı olmaktan başka çaremiz yok maalesef... İnşallah rabbim en kısa ve hayırlı zamanda hepimize nasip eder,.,.

Amin. Canım benim inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin Annelik duygusu eşim çocukları o kadar çok seviyoki dışarıda birini görsün oynamaya başlıyor onlarla düşünüp daldığı çok oluyo buna üzülüyorum ben :-(

Seni o kadar iyi anlıyorum ki... Ben de kendimden çok eşime üzülüyorum ama elimden dua etmekten başka bişey gelmiyor... Rabbim bizden çok daha merhametli, vermiyorsa bi bildiği vardır diye rahatlatıyorum kendimi

Kızlar üzülmeyin yazılarınızı okuyunca kendimi gördüm resmen benmde iki sene olmadı artık iyice ümidi kesmiştim ben ama allah verdi işte bi anda dizinde öyle olucak eminim üzmeyin kendinizi de eşlerinizide

İnşallah canım... Sağol iyi dileklerin için... Senin de hayırlı olsun hamileliğin, allah sağlıklı sıhhatli kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…