ACİL! Doğum belirtisi mi?

visne_receli

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2017
168
169
23
37+3 haftalık hamileyim. Sabahtan beri belimde korkunç bir ağrı var, öğleden sonra da kasıklarıma ağrı girdi sanki adet olcakmısım gibi. Belirli aralıklarla daha yoğun hissediyorum ağrıyı ama dakika tutacak kadar sık aralıklarla olmuyor. Bu doğum sancısı mı. Nişan veya su gelmedi.

Ya yalancı sancıdır yada bir sıkıntı vardır. Doğum sancısı öyle bir şey ki ya ölüyorum ya doğuruyorum deyip hastaneye koşuyorsun zaten. Aralıkları düzenli değilse, dinlenince azalıyorsa, uzanmak iyi geliyorsa yalancıdır.

Acilen doktorunuzla görüşün. Benim sezeryan günüm belli iken gecesinde belimde ağrı ve sık tuvalete gitme şikayetiyle hastaneye koştuk. Sancı çıkmayınca panik yapmayın doğum sancısı yok doktorunuz gelince zaten ameliyata alacak dediler. Meğer birkaç santimlik açılma bile olmus. Ihmal etmeyin lütfen.

Uzanıyorum geçmiyor eşim belime masaj yapıyor o da işe yaramadı. Telaşla hastaneye gitmek istemiyorum. Şu veya nişan gelmedi dakika tutcak kadar güçlü ve düzenli gelmiyor sanki sürekli bi ağrım var

Sancı sebebi ile sanki büyük tuvalete gaz için çıkacak gibiyseniz.özellikle sanciniz olduğunda belinize yapilan masaj ile rahatliyorsaniz.azaliyorsa masajla acilen dr a gidin benim nisanın bile bi kısmı gelmişti bi hafta sonra da doğurmuştum.

Uzanıyorum geçmiyor eşim belime masaj yapıyor o da işe yaramadı. Telaşla hastaneye gitmek istemiyorum. Şu veya nişan gelmedi dakika tutcak kadar güçlü ve düzenli gelmiyor sanki sürekli bi ağrım var
Sürekli bir ağrı ise doğum sancısı olması muhtemel değil ama yine de doktorunuzu aramanız gerekir.
Ayrıca yok şöyle feci falan yorumlara bakmayın.
Ben gayet suyum geldiğinde evimde duşumu alıp saçımı makyajımı yapıp hastaneye 3 dk aralıklı sancıyla gittim ve daha açılma 4 cm idi.
Ki sunni sancı da aldım bir de.
Hiç öyle abartılan gibi yok ölüyorum falan ağrısı değil, aralıklı olduğu için szi rahatlatır.
Korkmayın, sakinliğinizi koruyun.
Umarım yakında sağlıkla kucağınıza alırsınız, şimdi de bir sorun yoktur.

Sancı sebebi ile sanki büyük tuvalete gaz için çıkacak gibiyseniz.özellikle sanciniz olduğunda belinize yapilan masaj ile rahatliyorsaniz.azaliyorsa masajla acilen dr a gidin benim nisanın bile bi kısmı gelmişti bi hafta sonra da doğurmuştum.
Evet sanki gaz sancım tuvaletim var gibi gittim ama boş boş oturup kalkıyorum. Masajla geçmiyor bel ağrım sürekli olunca tedirgin oldum. Normalde ağrırdı uzanırdım veya eşim masaj yapardı rahatlar geçerdi

Aklıma geldi 36. haftada benzer bir şey olmuştu bana da. Doğumhaneye gittim, açılma yok dediler ultrason, nst falan normal çıktı. Sonra idrar testi yaptı de idrar yolu enfeksiyonu demişti, ilaç kullandım. Bu da olabilir sıkıntı. Bence durma ama evde, al eşini gidin hastaneye

Sürekli bir ağrı ise doğum sancısı olması muhtemel değil ama yine de doktorunuzu aramanız gerekir.
Ayrıca yok şöyle feci falan yorumlara bakmayın.
Ben gayet suyum geldiğinde evimde duşumu alıp saçımı makyajımı yapıp hastaneye 3 dk aralıklı sancıyla gittim ve daha açılma 4 cm idi.
Ki sunni sancı da aldım bir de.
Hiç öyle abartılan gibi yok ölüyorum falan ağrısı değil, aralıklı olduğu için szi rahatlatır.
Korkmayın, sakinliğinizi koruyun.
Umarım yakında sağlıkla kucağınıza alırsınız, şimdi de bir sorun yoktur.
Ben de biraz rahatım sanırım, sakinim yani panik yapmıyorum sadece sabahtan beri geçmeyince ve şimdi kasıklarımdaki ağrı da çoğalınca sormak istedim teşekkür ederim bu arada motive içinn

37+3 haftalık hamileyim. Sabahtan beri belimde korkunç bir ağrı var, öğleden sonra da kasıklarıma ağrı girdi sanki adet olcakmısım gibi. Belirli aralıklarla daha yoğun hissediyorum ağrıyı ama dakika tutacak kadar sık aralıklarla olmuyor. Bu doğum sancısı mı. Nişan veya su gelmedi.
Benzer seyler basima geldi koltugu yumruklatacak kadar fena agrilardi ne nisan ne su vardi 35. haftada idim gidince hemen doguma aldilar
Daha vaktim vardi ustelik daha zamani var diye normal agrilar saniyodum babam zorla goturdu hastaneye esim gelene oglum dogmustu

Back
X