Acil destekli bikini mayo 36 beden plaj cantası terliği arıyorum

UMUTSUZ88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2014
154
20
çok acil olarak destekli bıkını arıyorum yenı temiz olmalı 36 beden plaj terlıgı ve cantası modern olmalı genc ısı etekli tercıhım yada farketmez

bedenlerımız uyumlu sanırım bnım gıbı ıncesın sende :) ıstersen bak bır konuma makul fıyata verıyorum :)

Benim urunlerime bakabilirsin

s beden 5 tl s beden tulum 10 tl kullanılmadı s beden bolero kullanılmadı 5tl s beden gömlek kullanılmadı 5 tl xside marka s beden 5 tl adil ışık marka s beden 10 tl s beden kullanılmadı 5 tl s beden 3 tl levis marka 27 32 beden rengi çok güzel ışıktan belli değil 10 tl 34 beden lcw marka kullanılmadı 10 tl
eğer istersen elimde s beden elbiseler var ve 35 no kullanılmamış topuklu ayakkabılar resim atabilirim cnm toplu alımda indirimde yaparım

memnun olurum atarsanız çünkü aradıklarım bunlar degil bu arada sıyah pantolon cok gzel 34 ben 36 gıyıyorum likralımı bende buna benzer sıyah veya kot likralı şeyler arıyorum ben 25 yaşindayım yanı genc tarzı

s beden koton ole..

mrb pantolonlar stradivarus, killah ve koton dur..ben 50 kiloyum hepsi bana oluyor..koton mavi olan normalde 29 bedendir ama pens attırmıştım ben 27 beden için uygundur..stradivarus kotlar 34 beden likralıdır.. ceb yamalı olan killah 27 bedendir..
elbise koton 34 beden..

ilk baştaki kot orjinal tommy dir..
beğendikleriniz olursa görüşürüz daha yükleyemediklerimde var ..

bunlarda tişörtler

s beden stradivarus 10 lira.

koton ole s beden 5 lira..

zara trf s beden 5 lira..

zara 5 lira

koton s beden 10 lira..

Selam,

Kendi konumda sonlara kot pantolonlar ve kanvas pantolon ekledim. Küçük bedenler de var. Amerikan bedeni 3/4 ve Calvin Klein size olur sanırım. Konuda ayrıca 36 beden pantolon da var. Bluz ve trikolaırn çoğu da S ve M beden. Resim kotasından dolayı, tanımını yapsam da hepsinin resmini yerleştiremedim. Merak ettiğiniz olursa resim koyarım buraya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…