Erken gebelik yaptım ama maalesef negatifErken gebelik testi yapın bir de.
Hangi testi kullandınızBu arada iki gebeligimdede 3 4 gun once yapmistim ve dogru sonuctu erken diyemem o yuzden
Biliyorum ama agrılar falan olunca umutlanmıştıkInsallah hamilesinizdir ama olmamasi ihtimalide yuksek her iliskide hemen olmuyor malesef.
O zaman ihtimal yok, üzgünümErken gebelik yaptım ama maalesef negatif
Amin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsinEczanede satilan siradan gebelik testi ne kadar umut o kadar hayal kirikligi kaptirmayin kendinizi.insallah hayirli bi sekilde evladiniz olur.
Çok üzüldüm diyemem yeni evliyim 5 ay oldu daha ve ilk denememiz bakalım zaman ne gösterecekAgrilar belirtiler buyuk oranda psikolojik biliyorum zor ama dusunmeseniz uzulmeseniz belki hersey daha kolay olur.
Daha cok erken oyle bi yazmissiniz ki yillarca olmuyo diye dusundum sizin icin sevindim ic karartici bi durum degilmis.Çok üzüldüm diyemem yeni evliyim 5 ay oldu daha ve ilk denememiz bakalım zaman ne gösterecek
Teşekkür ederimDaha cok erken oyle bi yazmissiniz ki yillarca olmuyo diye dusundum sizin icin sevindim ic karartici bi durum degilmis.
Arkadaşlar 26 aralık yumurtlama günümdü ve bebek için eşimle birlikte olduk bir kaç gün kasıklarım belime bacağıma vuracak kadar agrı oldu ama sonra geçti şimdi adetime 3 gün var ve erken gebelik testi yaptım negatif çıktı.. ilişkinin üzerinden 11 gün geçti sizce testi erken mi yaptım yoksa gerçekten hamile olmama ihtimalim var mı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?