• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Acil destek

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Zynp4491

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2019
26
3
1
33
Arkadaşlar 26 aralık yumurtlama günümdü ve bebek için eşimle birlikte olduk bir kaç gün kasıklarım belime bacağıma vuracak kadar agrı oldu ama sonra geçti şimdi adetime 3 gün var ve erken gebelik testi yaptım negatif çıktı.. ilişkinin üzerinden 11 gün geçti sizce testi erken mi yaptım yoksa gerçekten hamile olmama ihtimalim var mı???

Insallah hamilesinizdir ama olmamasi ihtimalide yuksek her iliskide hemen olmuyor malesef.

Bu arada iki gebeligimdede 3 4 gun once yapmistim ve dogru sonuctu erken diyemem o yuzden

Eczanede satilan siradan gebelik testi ne kadar umut o kadar hayal kirikligi kaptirmayin kendinizi.insallah hayirli bi sekilde evladiniz olur.

Agrilar belirtiler buyuk oranda psikolojik biliyorum zor ama dusunmeseniz uzulmeseniz belki hersey daha kolay olur.

Arkadaşlar 26 aralık yumurtlama günümdü ve bebek için eşimle birlikte olduk bir kaç gün kasıklarım belime bacağıma vuracak kadar agrı oldu ama sonra geçti şimdi adetime 3 gün var ve erken gebelik testi yaptım negatif çıktı.. ilişkinin üzerinden 11 gün geçti sizce testi erken mi yaptım yoksa gerçekten hamile olmama ihtimalim var mı???

Merhaba sonuç ne oldu acaba
Ben de 5 gün önce yaşadığım ilişkiden beri garip bir kasık agrisi ve hiç hissetmediğim ağız kuruluğu hissediyorum
Adetime13 gün var dayanamayıp test yaptım negatif çıktı, 13 gün çok uzun bir süre ama , işte öyle 😂☺☺ acaba ne oldu sizin sonucunuz

Back