Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aile PlanlamasıAcil depo provera 3 aylık iğne kullananlar
3 aylık iğne vurundum tam 7 ay oldu sürekli ara kanalarım var ilacta kullandım düzelmiyor nafile şuan 20 gündür adetim halim kalmadı artık yaşayan varsa lütfen yazsın
3 aylık iğne vurundum tam 7 ay oldu sürekli ara kanalarım var ilacta kullandım düzelmiyor nafile şuan 20 gündür adetim halim kalmadı artık yaşayan varsa lütfen yazsın
Merhabalar çok geçmiş olsun bende vururdum 2 ay önce adetim 15 gün oldu gecen ay olmadı bu ay bir ebe ile tanıştım bana airis pedlerini önerdi çok şükür bu ay adetim normal oldu inşallah sonraki aylarda da faydasını görürüm.size de tekrar geçmiş olsun denemenizi öneririm