• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil cvp verebilirmisiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi mkr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mkr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2012
192
36
123
Mrb arkadaslar idrar yolu enfeksiyonu gogus agrisida yaparmi bugun kasik agrisi ve karnimin altindaki agrilar yuzunden doktora gittim ve cok sivi biriktigini iltihap oldugunu soledi ama 3gundur goguslerimde cok agri var adetim biteli 6 gun oldu.acaba enfeksiyonla akasi varmidir gogus agrisinin doktora sormayi unuttum:(

Mrb arkadaslar idrar yolu enfeksiyonu gogus agrisida yaparmi bugun kasik agrisi ve karnimin altindaki agrilar yuzunden doktora gittim ve cok sivi biriktigini iltihap oldugunu soledi ama 3gundur goguslerimde cok agri var adetim biteli 6 gun oldu.acaba enfeksiyonla akasi varmidir gogus agrisinin doktora sormayi unuttum:(

Valla ne desek yalan olur mevsimsel de olabilir, sen bir doktora sor en iyisi göğüs ağrın devam ederse geçmiş olsun

Ben de yakın geçmişte çok ağır idrar yolu enfeksiyonu geçirdim.
Bende göğüs ağrısı olmadı. Öyle bir etkisi olduğunu da hiç duymadım.

idarar yolu enfeksiyonunun göğüs ağrısı yaptığını hiç duymadım

Bugun sordum doktora olabilir dedi ama banada cok alakasiz geldi gogus agrisi ilaclari kullan gogus agrinada ii gelir dedi bugun kullanmaya baslicam bakalim gecmesse tekrar giderim
Tsk ederim cvp verdiginiz icin:)

Back