- 10 Mart 2016
- 2.729
- 11.380
- 208
- 30
- Konu Sahibi TamBirRabia
İnşaAllah canım ... Yarin değil obur sabah yap bakalım bir daha... Haber edersin :)
Tamam canim insh haber weririm ,)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşaAllah canım ... Yarin değil obur sabah yap bakalım bir daha... Haber edersin :)
regl günün geçtikten sonra yaptığın testlerde silikte olsa hamilelik oluşmaya başlamış demektir. bhcg yükselmeden o testlerde kistik bir problemin yoksa 2. çizgi çıkmıyor . ayrıca eğer gebelik varsa bir an önce doktorla görüşmendee fayda var progestan başlayabilir ve düşük olmasını bir nebze engelleyebilir bu ilaç . rahimi kalınlaştırıyor. bende daha az belli iken bhcg değerim 198 çıkmıştı. normal yolla olan siliklerde değer 50-100 civarı çıkıyor. bence yarın doktordan randevu alın yada aile hekiminde kan tahlili yaptırın. aile hekimlerinde saat sabah 10 a kadar kan alımı oluyor. hayırlısı neyse o olsunAminn canm Allah razi olsuniki gun sonra bi daha test yapiym bakiym insh bu defa pozitifi gorurum
regl günün geçtikten sonra yaptığın testlerde silikte olsa hamilelik oluşmaya başlamış demektir. bhcg yükselmeden o testlerde kistik bir problemin yoksa 2. çizgi çıkmıyor . ayrıca eğer gebelik varsa bir an önce doktorla görüşmendee fayda var progestan başlayabilir ve düşük olmasını bir nebze engelleyebilir bu ilaç . rahimi kalınlaştırıyor. bende daha az belli iken bhcg değerim 198 çıkmıştı. normal yolla olan siliklerde değer 50-100 civarı çıkıyor. bence yarın doktordan randevu alın yada aile hekiminde kan tahlili yaptırın. aile hekimlerinde saat sabah 10 a kadar kan alımı oluyor. hayırlısı neyse o olsun
T TamBirRabia yaşın çok genç üzülmeni gerektirecek bişey yok sağlıklısın nasıl olsa İnşaaAllah verir ALLAH dert etme herkese bi zaman koymuş Rabbimiz biz ne kadar uğraşsakda uğraşmasakda o vakit geldiğinde tecelli edecek ...ben 29 yaşındayım bak ben napayım yaşım ilerliyo ama ALLAH herşeye Kâdir'dir... bu ay reglim 9 gün gecikti ve hala olmadım idrar yolu enfeksiyonu kaptığımı öğrendimherşeyden önemlisi sağlık şimdi ben bebek sahibi olmayıda bi kenara bıraktım şu hastalıktan kurtulup bir an önce adet görmeyi bekliyorum...
T TamBirRabia yaşın çok genç üzülmeni gerektirecek bişey yok sağlıklısın nasıl olsa İnşaaAllah verir ALLAH dert etme herkese bi zaman koymuş Rabbimiz biz ne kadar uğraşsakda uğraşmasakda o vakit geldiğinde tecelli edecek ...ben 29 yaşındayım bak ben napayım yaşım ilerliyo ama ALLAH herşeye Kâdir'dir... bu ay reglim 9 gün gecikti ve hala olmadım idrar yolu enfeksiyonu kaptığımı öğrendimherşeyden önemlisi sağlık şimdi ben bebek sahibi olmayıda bi kenara bıraktım şu hastalıktan kurtulup bir an önce adet görmeyi bekliyorum...
Bu arada Allah sifa versin cnim en kisa zamanda atlatirsin insh onemli bisey degildir![]()
Aminn ALLAH razı olsun canım inşallah iyileşmeye çalışıyorum sende sıkma canını olana kadar sabırla devam durmak yok sabır ve dua en büyük ilacımız
hayda bence kadın doğum doktoruyla görüşmelisin . yada kullandığın test markasını değiştir. bhcg hormonu yükselmeden en azından 30 civarı olmadan o testlerde çizgi çıkmıyor. hormon ve kist problemin varmı diye bakılmasında fayda var. ileride başına dert aömasından sa şimdiden önlem alırsın. bebek bu ay olmazsa sonraki ay olur diye düşünmekten başka çaremiz olmuyor evliliğin 1 yılı aştığında aşılama tedavisine başlaya bilirsin. yaşın küçükse bekleyebilirsin yaşın 30 civarındaysa yardımcı üreme yöntemlerini denemeye başlamak en iyisi. geçmiş olsun. daha hayırlı bir zamanda kavuşursun isteğine umarımHastalandım!![]()
hayda bence kadın doğum doktoruyla görüşmelisin . yada kullandığın test markasını değiştir. bhcg hormonu yükselmeden en azından 30 civarı olmadan o testlerde çizgi çıkmıyor. hormon ve kist problemin varmı diye bakılmasında fayda var. ileride başına dert aömasından sa şimdiden önlem alırsın. bebek bu ay olmazsa sonraki ay olur diye düşünmekten başka çaremiz olmuyor evliliğin 1 yılı aştığında aşılama tedavisine başlaya bilirsin. yaşın küçükse bekleyebilirsin yaşın 30 civarındaysa yardımcı üreme yöntemlerini denemeye başlamak en iyisi. geçmiş olsun. daha hayırlı bir zamanda kavuşursun isteğine umarım
laboquick markadan ben memnunum , hem ovülasyon testinden hemde gebelik testinden. önerebilirim bu markayı . hamileliklerimi hep bununla öğrendim hatta adetime 6 gün kala hayalet çizgi olduğunda yada hafif seninki gibi belirgin olduğunda değerim en düşük 60 çıkmıştı.sukedisi test markalarina hiç dikkat etmiyorum esime aldiriyorum hep farkedermi ki yada önerilicek düzgün bi marka varmı
laboquick markadan ben memnunum , hem ovülasyon testinden hemde gebelik testinden. önerebilirim bu markayı . hamileliklerimi hep bununla öğrendim hatta adetime 6 gün kala hayalet çizgi olduğunda yada hafif seninki gibi belirgin olduğunda değerim en düşük 60 çıkmıştı.
ben internetten sipariş ediyorum adeti 1 tl ye geliyor.
vardır mutlaka ama ben denk gelmedim :)Hmm anladım eczanelerde gayet bulabiliriz dmi
Sonucunu merak ettim cnm hamilemisinHmm anladım eczanelerde gayet bulabiliriz dmi
Hayırlısı olsun cnm.. Çok stresten olmuyomuş umutların tükendiği an rabbim nasip ediyo gerçektenHayır cnim malesef hastalandim yazdim ya ondan sonrayeni bitti iste degilim yani